Prieš ketverius metus per drabužių kūrėjos 40-metį susižadėjusios poros tuoktuvės - ilgai lauktos. Iki vestuvių K. Verslovas ir R. Piekautaitė draugavo 22-jus metus.

Jaunieji į vestuvių ceremoniją atvyko jiems priklausančiu prabangiu "Bentley" automobiliu. Prie altoriaus nuotaką palydėjo jaunikis.

Itin svarbią dieną R. Piekautaitė pasipuošė pačios kurta suknele. Ne vieną garsią nuotaką papuošusi dizainerė vestuvėms pasirinko savo pačios sukurtą suknelę.

Prašmatnus, žemę siekiantis apdaras, puoštas antikvariniais perlais, nepaliko abejingų. Suknelė išsiskyrė standžiu, architektūrišku audiniu. Suknią puošė saikingas šleifas, o akį traukė subtiliai apnuoginta nugara. Jaunoji atskleidė, kad suknelė gimė kūrybos procese. Nuotaka rankoje nešėsi baltų rožių puokštę.

„Nežiūrėkite į trūkumus. Žvelkite į gerumą, stiprybę. Jūs esate Dievo apdovanoti žmonės. Linkiu, kad ir toliau dalintumėtės šiomis dovanomis, kurtumėte gražią šeimą. Tikime, kad Viešpats yra paruošęs daug nuostabių dalykų jūsų gyvenime“, - vestuvių ceremonijoje kalbėjo kunigas.

Emocijos labai geros. Tokių dar nebuvo“, - iškart po ceremonijos kalbėjo K. Verslovas.

„Prieš vykstant į ceremoniją labai jaudinausi, drebėjau. Negalėjau įsisegti auskarų. Bet, įėjus į bažnyčią, pasidarė ramu. Tvirtai tariau priesaikos žodžius. Maniau, kad ašaros bėgs upeliu. Buvo labai gera ir smagu. Tačiau akys buvo drėgnos. Džiaugiuosi, kad žengėme šį žingsnį. Ilgai jam ruošėmės, bet kai apsisprendėme, viskam susiruošėme per mėnesį“, - kalbėjo R. Piekautaitė. Moteris po ceremonijos pasirinko vyro pavardę ir tapo Piekautaite-Versloviene.

Jaunieji pasakojo, jog pirmąjį rudens savaitgalį pasirinko tam, kad ceremonijoje matytų visus savo artimiausius draugus. „Šiuo metu visi būna sugrįžę į Vilnių ir būna geras oras“, - kalbėjo nuotaka.

R. Piekautaitė ir K. Verslovas vestuves paminės draugų ir artimųjų rate Vilniaus centre.

Šventėje dalyvavo ir būrys pramogų pasaulio atstovų. Į vestuves atvyko Mantas Petruškevičius, Alma Latvytė, Agnė Jagelavičiūtė su vyru, Agnė Grigaliūnienė su sutuoktiniu, Danguolė Stachura, Irena Marozienė. Šventės organizavimu rūpinosi Jogaila Morkūnas.

„Tiesiog atėjo tam laikas. Po tiek metų jaučiamės suaugę, subrendę, pasiruošę. Šis žingsnis – mums abiems labai svarbus ir išlauktas. Visą tą dvidešimtmetį gyvenome civilinėje santuokoje, sąmoningoje dviejų žmonių sąjungoje. Nuo šiol ši sąjunga bus palaiminta – dar tvirtesnė ir gražesnė”, - prieš kelias dienas išplatintame pranešime spaudai pasakojo R. Piekautaitė.

R. Piekautaitės ir K. Verslovo vestuvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (552)