- Kuo svajojote tapti vaikysteje?

- Vaikystėje svajojau tapti autobusų vairuotuoju. Man be galo patinka technika, automobiliai, turiu jiems netgi šiokį tokį fetišą (šypsosi). Autobusas man, vaikui, atrodė įspūdinga transporto priemonė. Beje, su mama vaikystėje nuolat keliaudavome autobusu, turbūt tai ir įkvėpė mane tokioms profesinėms svajonėms.

- Kokios šalies virtuvė jums gardžiausia?

- Dievinu Viduržemio jūros pakrantės virtuvę, kurioje dominuoja jūrų gėrybės – graikišką, itališką, ispanišką. Tačiau nevengiu ir lietuviškų patiekalų, juos ir pats gaminu užsieniečiams, kai noriu reprezentuoti mūsų virtuvę. Dažniausiai tai būna balandėliai.

- Kuris pasaulio kraštas jums mieliausias?

- Gimtoji Lietuva. Aš džiaugiuosi, jog Lietuvoje šiuo metu galiu praleisi tiek daug laiko. Labiausiai dievinu Nidos kopas. Neseniai vežiausi jų aprodyti keliems svečiams iš užsienio, ir jie tarsi susitarę teigė, kad jos įspūdingos.

- Buvote susitikęs su britų karališkosios šeimos atstovais. Ar šis susitikimas davė kokių nors vaisių?

- Planų su karališkosios šeimos atstovais ateityje tikrai yra, tačiau kokie jie – dar negaliu atskleisti. Tai bus aišku dviejų metų bėgyje. Tiesa, aptarti su princu Čarlzu detalesnius ateities planus per dešimties minučių laikotarpį būtų buvę kiek utopiška…

- Ar mėgstate apsipirkinėti?

- Deja, bet apsipirkinėjimo išvengti nepavyksta niekam… Pats labiausiai vengiu apsipirkinėti maisto prekių parduotuvėse, galbūt dėl to atidarius mano šaldytuvą pasitinka tuštuma.

- Ar propaguojate kokią nors sporto šaką?

- Nepropaguoju jokios specifinės sporto šakos, tačiau mano svajonė yra išmokti žaisti tenisą. Kartą teko tai išmėginti, buvo nelengva perprasti žaidimo taisyklės, o aš esu iš tų žmonių, kuriems rankos nusvyra, kai kažkas nepasiseka. Bet svajonės niekur nedingsta, todėl tikiu, jog vieną dieną įvaldysiu tenisą.

- Palaikote puikius ryšius su mama. Sako, jog vaikinai mylimąsias renkasi panašias į savo mamas. Ar tiesa?

- Žinau šią teoriją, ir ją gyvenime tikrai galima pritaikyti. Tačiau užsimezgęs santykis priklauso ne nuo to. Viskas priklauso nuo momento, žvilgsnio, prisilietimo, abipusio sąryšio. Pats ankščiau maniau, jog merginos idealui turiu susiformavęs gana aiškius kriterijus, bet praktika, deja, parodė ką kitą…

- Kur leidžiate laisvalaikį?

- Laisvu nuo darbų metu mėgstu pabūti namie, pamąstyti apie ateities planus, pailsėti. Namus vadinu ta vieta, kurioje yra mano daiktai. Jei nesu pavargęs, tuomet keliauju susitikti su draugais, labai mėgstu lankytis kitų atlikėjų koncertuose.

- Ar domitės tuo, ką pateikia žiniasklaida?

- Ne tokiu intesyviu koncertiniu laikotarpiu mėgstu pažiūrėti žinias, taip pat nuolat klausau ,,BBC” radijo, jo teikiama informacija man atrodo labai priimtina.

- Kokie yra jūsų netolimos ateities planai?

- Pasibaigė vasarinis darbų sezonas, tačiau ir rudenį turėsiu, ką veikti. Rudens ir žiemos sezonais nemažai koncertų Anglijoje, Vokietijoje. Lapkričio mėnesį koncertuosiu su Mančesterio kameriniu orkestru, gruodį atliksiu solinius pasirodymus su Anglijos skaitovais.

- Ačiū už pokalbį.

Daugiau naujienų - "Facebook"!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)