Dalyvavusiems teko atlikti dvi „Anglų kalbos studijos“ dėstytojos Aurelijos Ignotaitės parengtas užduotis. Pirmiausia dalyviai buvo paprašyti išvardinti anglų kalbos abėcėlę. Elementari užduotis buvo įveikiama ne visiems. Projekto dalyviai taip pat turėjo paaiškinti, ką reiškia tokie trumpiniai kaip SOS, ASAP ar NATO.

„Mano anglų kalbos lygis parduotuvinis“, - video siužete kalba choreografas Jurijus Smoriginas.

Būrėja Vaiva Budraitytė pasakojo, kad mokykloje nesimokė anglų kalbos. Tačiau jau du mėnesius moteris kelis kartus per savaitę lanko papildomas pamokas ir po truputį mokosi kalbėti šia užsienio kalba.

Grupės „69 danguje” narė Ingrida Martinkėnaitė neslėpė, kad anglų kalbą yra primiršusi. Todėl abėcėlę išvardinti jai sekėsi sunkokai.

Puikiai anglų kalbos abėcėlę mokėjo „patrulis“ Juozas Butnorius, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė. J. Smoriginui ši užduotis pasirodė per sunki, mat vyras mokėsi prancūzų kalbą. 

Kaip sekėsi dainininkei Neringai Šiaudikytei, grupės „Kitokios“ narei Oksanai Šklėriūtei, žiūrėkite DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)