Pačiam vaikinui toks dėmesys labai patinka, neseniai jis su kolega apsilankė kirpykloje nešini J. Valančiūno nuotraukomis ir paprašė kirpėjos apkirpti barmeną būtent taip, kaip apsikirpęs Lietuvos rinktinės lyderis.

„Kai kirpykloje mane apkirpo ir pamatė rezultatą, kirpėja norėjo mane nufotografuoti ir pakabinti nuotrauką kur nors matomoje vietoje, pasipuikuoti, kad klientai galvotų, kad pas juos kirpykloje kerpasi pats Jonas Valančiūnas“, – juokiasi Rimtautas.

Vaikino ūgis 194 cm, vaikystėje jis lankė krepšinio treniruotes, dabar žaidžia mėgėjiškai universitete. Rimtauto panašumas į žymų krepšininką buvo pastebėtas jau prieš keletą metų, tačiau didžiausia šlovė atėjo tuomet, kai studentas pagal krepšininko išvaizdą pasitrumpino barzdą, apsikirpo, o baro vadovai jam nupirko Valančiūno marškinėlius. Dabar studentas tiesiog mėgaujasi populiarumu: bare klientai jį apiberia komplimentais, merginos prašosi kartu nusifotografuoti, vaikinas atkreipia į save dėmesį net gatvėje ar viešajame transporte.

„Šiandien kaip tik važiavau į darbą troleibusu, matau, sėdi 10 bičų troleibuso gale. Man įlipus, tie vaikinai pasitiko mane ovacijomis ir plojimais, o aš jiems sakau: „Vyrai, jei norite nuotraukos – 5 litai jums tai kainuos, o parašas – 2 litai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)