Donatas, mano draugas, važiavo iki naktinės parduotuvės. Automobilį pastatėme prie parduotuvės, aikštelėje. Prie manęs privažiavo policijos pareigūnai teigdami, kad mes labai greitai pravažiavome su mašina. Iš pradžių manęs nekaltino, kad aš vairavau, o po to pagalvojo, kad aš“, - DELFI kalbėjo Soliaris.

Vyras įvykio vietoje atsisakė pūsti į alkotesterį teigdamas, kad jis nevairavo ir neturi to daryti. „Jie padarė prielaidą, kad neva aš esu neblaivus. Mano draugas, niekada nevartojantis alkoholio ir kuris tą vakarą vairavo, grįžo į aikštelę iš parduotuvės. Jis bandė policininkams įrodyti, kad vairavo, tačiau jie pasakė, kad tai išsiaiškinsime teisme. Gal aš per daug atsikalbinėjau, todėl mane ir apkaltino“, - svarstė dainininkas.

Į teismą atvyko A. Minalgą apkaltinęs policijos pareigūnas. Policininkas pasakojo išgirdęs variklio gausmą ir pamatė važiuojantį automobilį. Policininkams privažiavus iš automobilio išlipo prie vairo sėdėjęs A. Minalga, kuris atsisakė tikrintis blaivumą. „Minalga sakė, kad gatvėmis nevažinėja. O aikštelėje nėra jokių šviesoforų“, - teisme kalbėjo policininkas.

Dar pavasarį Soliariui teko sumokėti baudą už KET prasižengimus. Pagal teismo pateiktą informaciją, A. Minalga-Soliaris nubaustas už du pažeidimus: už tai, kad vairavo neturėdamas teisės vairuoti automobilį ir už tai, kad automobilis nebuvo apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu. Vyras teisme nepasirodė. DELFI naujienų portalui Soliaris teigė nesupratęs, dėl ko turėjo atvykti.

A. Minalgai-Soliariui buvo paskirta didesnė nei minimali bauda. Atlikėjui teko sumokėti 1200 litų baudą, nes jis jau buvo baustas.

Pildoma

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)