„Šiais metais per gimtadienį nubėgau 31 kilometrą. Kasmet taip darau“, - DELFI pasakojo maratonui besiruošiantis atlikėjas.

Vėliau su šeima - žmona Živile ir metukų dukrele Frida visi apsilankė TV bokšte, kur esančiame restorane paminėjo savo sukaktį.

Paklaustas, ar veganų šeima viešojo maitinimo įstaigose randa, ką pavalgyti, E. Lubys tikino, jog netgi didkepsnių restorane visada galima sočiai pavalgyti.

„Visose kavinėse yra salotų. Juk nevalgo žmonės tik mėsos. Todėl užsisakome garnyrą. Norint, visada galima surasti išeitį“, - pasakojo su žmona sveiko gyvenimo būdą propaguojantis E. Lubys.
Edgaro Lubio gimtadienio akimirkos

Mylimą sutuoktinį žmona iš ankstyvo ryto nustebino iškepusi veganiškų keksiukų iš bananų.

„Prekybos centruose gaminamų tortų mes, žinoma, nevalgome, nes ten galima rasti ne tik kiaušinių, bet ir dažų, - juokėsi Edgaras. - Juk yra ir žaliavalgiškų tortų, kuriuos galima pasigaminti patiems. Šiais metais žmona iškepė man bananinių keksiukų. Pasveikino su balionais iš ankstyvo ryto“.

Atlikėjas prisipažino niekada nemėgęs audringai švęsti gimtadienių. Alkoholio nevartojantis muzikos kūrėjas susitinka su savo bičiuliais, bendraminčiais, kurie taip pat gyvena sveiką gyvenimo būdą. Tačiau šįkart jis gimtadienį norėjo sutikti tik su savo mylimiausiomis damomis - žmona ir dukrele, kuriai šį mėnesį suėjo vieni metukai.

„Dukrelė gimė rugpjūčio 7 dieną, aš 17. Viskas labai gražiai mūsų šeimoje dera“, - sparčiai augančia atžala džiaugėsi E. Lubys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)