A. Guoga žurnalistams prisipažino, kad savo vestuvėse labai norėjo lietuviškų tradicijų. Šventėje išliko kliūčių kelias, jaunavedžius pasitiko lietuvių liaudies ansamblis, tėveliai įžiebė šeimos židinį.

"Esu lietuviškų tradicijų puoselėtojas. Man tai labai svarbu, todėl per savo vestuves norėjome kaip įmanoma daugiau lietuviškų tradicijų", - prisipažino jis.

Vestuvių šventėje dalyvavo daugiau nei šimtas svečių. Į vestuves pora pakvietė pačius artimiausius gimines, geriausius draugus, svečius iš užsienio. Renginį vedė Arūnas Valinskas, susirinkusiems koncertavo Kauno šampaninis choras.

Verslininkas prisipažino, kad tik pirmąkart pamatęs Aistę svajojo, kad ji taptų jo žmona.

„Šiandien prisiekėme vienas kitam prieš Dievą ir žmones. Ilgai ieškojau savo moters ir radau ją gimtinėje. Per dvejus metus su Aiste išbandėme vienas kitą daugelyje situacijų ir drąsiai galiu pasakyti, kad mano žmona - nuostabi: išmintinga, supratinga, palaikanti, jautri, šilta, priimanti mane su silpnybėmis ir trūkumais. Linkiu visiems nepailsti ieškoti savo žmogaus, nes jį radus taip gera eiti bendru gyvenimo keliu“, - socialiniame tinkle apie savo žmoną po vestuvių parašė A. Guoga.

Aistės ir Antano Guogų vestuvių šventės akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)