„Džiaugiuosi, kad šią vasarą oras buvo puikus. Pamažu jau imu ilgėtis Vilniaus. Jaučiu, kad atėjo laikas vykti namo, grįžti į biuro kėdę. Kiekvienam patariu vasarą važiuoti kažkur praleisti laiką. Tada labai norisi grįžti į darbą, rimtą gyvenimą“, – kalbėjo žinoma mergina, į Vilnių išvykstanti sekmadienį.

S. Albavičiūtė teigė, kad kiekvienais metais laukia, kada reikės vykti dirbti į pajūrį. Simonos darbo vieta – pliažas ar namas, kuriame ji gyvena kartu su visu kolektyvu.

„Savo namus vadiname pižamų biuru. Name gyvena dešimt žmonių ir mažas vaikelis. Kartais keli žmonės negali gyventi po vienu stogu tokį ilgą laiko tarpą, o mes niekada nesipykstame“, – tikino pašnekovė ir pridūrė, kad ši vasara buvo pati puikiausia iš visų, kurias praleido pajūryje dirbdama.

Į Palangą pirmą kartą atvykusi be automobilio, Simona penkis kilometrus iki darbo važiuodavo riedučiais, dviračiu ar ilgąja riedlente. Puikia figūra galinti džiaugtis S. Albavičiūtė teigė, kad už tai yra dėkinga aktyviam gyvenimo būdui ir sveikai mitybai: „Manęs neišgąsdindavo net ir lietus. Pajudėti tapo įpročiu. Taip pat kasdien maudydavausi jūroje. Nemėgstu traškučių, organizmą apsunkinančių patiekalų. Pavalgiusi sveiko maisto jaučiuosi pilna energijos, nesinori miegoti, galiu toliau dirbti.“

Vasariška Simonos Banditos fotosesija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)