Nuotakai jos svajonių suknelę sukūrė mados namai „Inži“. Šukuosena ir makiažu E. Čepaitė patikėjo rūpintis vizažistei Laurai Kreivytei. Vestuvių puota, kurioje dalyvauja 60 kviestinių svečių, vyksta Trakuose esančiame viešbutyje. Dainininkė teigė, kad vedybų planavimu rūpinosi tiek ji pati, tiek jos sutuoktinis.

„Visada norėjome paprastų, jaukių vestuvių. Jokio piršlio korimo, pamergių ir pabrolių, liaudiškos atributikos“, - tikino Eglė. Iškart po vestuvių šventės pora išvyksta kopinėti medaus į Ispaniją. Jaunieji nusprendė pasirinkti ne pasyvų, o aktyvų poilsį ir suplanavo daug keliauti automobiliu.

Pora iki santuokos draugavo dvejus metus. E. Čepaitei mylimasis pasipiršo praėjusių metų lapkričio mėnesį Prahoje, ant tilto, fone skambant Louiso Armstrongo dainai „What A Wonderful World“. Mylimieji dar tą patį sužadėtuvių vakarą ėmė planuoti savo vestuves, sprendė, ką kviesti į šventę. Eglė juokėsi, kad vos sutikusi Albiną suprato, kad tai jai skirtas vienintelis ir jautėsi, tarsi pažinotų jį trisdešimt metų.

„Mes ne tik labai stipriai mylime vienas kitą, bet esame labai geri draugai. Vieną dieną nesusitikus, jo pasiilgstu. Tuokiamės neperžengę ribos, kada reikia rinktis: skirtis ar tuoktis“, - DELFI kalbėjo laiminga nuotaka neslėpdama, kad jau galvoja apie šeimos pagausėjimą.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)