„Mes pykstamės dažnai, tačiau gal dėl to mūsų šeimoje nekyla rimtų konfliktų. Stengiamės išsiaiškinti visus nesutarimus. Aš esu ramesnė, mėgstu išsikalbėti, nesistengiu provokuoti“, - laimingos santuokos receptą atskleidė A. Rimiškio žmona.

A. Rimiškiui geriausias laikas tas, kurį jis praleidžia su šeima. Vyras labai mėgsta išsiruošti ekspromtu į keliones, lankytis pas Jūžintuose gyvenančius tėvus, ilsėtis gamtoje, grožėtis jūra. „Kuomet tokie puikūs orai, nesinori atostogauti užsienyje. Mums užtenka ir kelionių po Lietuvą. Čia puikiai pasiilsime“, - tikino V. Rimiškienė.

„Esame laisvi žmonės, niekam nesame įsipareigoję. Aš – samdomas dainininkas, mano žmona pradėjo siūti. Iš to ir gyvename. Kol kas žmonai puikiai sekasi. Į Vaidą kreipiasi draugės su prašymais pasiūti sukneles, ateina mamos, kurių vaikučiams reikia krikšto rūbų. Tai nėra pragyvenimo šaltinis, tiesiog savęs išbandymas. Tiesa, man Vaidutės siūtų marškinių teko laukti labai ilgai, saviems laiko neranda“, - juokėsi dainininkas.

Apie šeimos pagausėjimą svajojanti Rimiškių šeima tikino, kad bene dažniausiai iš žurnalistų girdi klausimą apie antrą vaiką. A. Rimiškis tikino, kad vaikų jie turėti dar tikrai spės – viskas Dievo valioje. „Auginti dukrą Lėją buvo malonumas ir didelis džiaugsmas. Noriu, kad rūpintis antru vaiku taip pat būtų smagu“, - kalbėjo V. Rimiškienė.

Kalbinta šeima teigė, kad puikiai sutaria ir virtuvėje. Vaida neslėpė, kad mieliau gaminti leidžia vyrui, o pati išplauna indus ir sutvarko virtuvę. „Andrius labai skaniai gamina, o aš mieliau ragauju,  pasakau, ko trūksta. Jis virtuvėje improvizuoja, niekada negamina pagal receptą, prideda savų ingredientų. O rezultatas būna puikus“, - vyro gebėjimus virtuvėje gyrė Vaida.

Rudenį A. Rimiškio gerbėjai išvys dainininką TV ekranuose. Vyras sutiko dalyvauti naujame TV3 televizijos šou. Tiesa, atvirauti apie būsimą projektą dainininkas negalėjo, mat pasirašė griežtas sutartis. Prasitarus apie prodiuserių sumanymus, tektų mokėti didžiules baudas.

Rimiškių šeima nepraleido progos sudalyvauti receptų knygos „Sezoninė virtuvė“ autorės Renatos Ničajienės paruošto patiekalo degustacijoje. Moteris šeimyną pavaišino dūmais kvepiančiais slyvų suktinukais su šonine. Pasak R. Ničajienės, tai puikus užkandis prie taurės vyno. „Taip pat šį patiekalą gali rinktis tie, kurie nemėgsta kepsnių. Liksite tikrai nenusivylę“, - tikino recepto autorė. Tiesa, R. Ničajienė produktus patiekalui įsigijo Palangos „Fersh Market“ tinklo parduotuvėje.

Lietuvos maisto blogosferoje žinoma moteris su DELFI skaitytojais dalinasi gardžiu suktinukų receptu ir paruošimo būdu.

Medinius kepimo iešmelius užmerkiau vandenyje pusvalandžiui.

Švarias slyvas pirmiausiai iškaulinau, įpjaudama jas iki pusės ir išimdama kauliuką. Pasistenkite pjauti taip, kad slyvų neperpjautumėte pusiau ir jos išliktų vientisos.

Slyvų kauliukų vietas įdariau pelėsinio sūrio gabalėliais.

Įdarytas slyvas apsukau plonai pjaustytais šoninės gabalėliais ir smeigiau po dvi ant medinių iešmelių.

Kepsninę paruošiau kepimui ant netiesioginės ugnies. Kelias saujas skiedrų (tam labiausiai tiks vaismedžių skiedros) užmerkiau 10-15 min. vandenyje. Per tą laiką anglys įkaito ir ant jų užbėriau išmirkusias nusausintas skiedras. Skiedroms pradėjus smilkti ant grotelių šalia anglių (bet ne virš jų) suguldžiau suvertus slyvų suktinukus ir kepiau-rūkiau juos apie 20 – 30 min.

Vasariška Rimiškių fotosesija, vykusi Palangoje esančiame „Amberton Green Apartments“ viešbutyje, DELFI nuotraukų galerijoje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)