Užėjus į žinomo vyro namus pasijunti tarsi interjero prekių parduotuvėje. Sienos nukabinėtos įrėmintais Ž. Grigaičio interviu spaudai, kino dievaitės Marilyn Monroe nuotraukomis, įmantriais paveikslais. Šalia miegamojo lovos puikuojasi filmų kolekcija, kurią Žilvinas sau pasižadėjęs peržiūrėti.

Namuose gausybė žvakių, įvairių statulų, alkoholio buteliai virtę žvakidėmis, interjero akcentu tapę ir kvepalų buteliukai. Miegamajame akį traukia ant sienos pakabintos įvairių šalių vėliavos, pasaulio žemėlapis. „Vis žadu pasižymėti, kuriose šalyse jau esu apsilankęs“, - žemėlapio paskirtį atskleidė Ž. Grigaitis.

„Mano bute vyrauja moderni eklektika. Kiekvienais metais keičiu buto dekoravimą. Interjero aksesuarai yra lengvi, pernešu iš vienos vietos į kitą. Visi bute esantys daiktai yra naudojami, turi savo paskirtį. Beveik visi daiktai yra iš užsienio, kai kurie atvežti iš mano buto Vilniuje. Jei čia gyventų maži vaikai, butas atrodytų kur kas blogiau, būtų netvarka. Didžiausia bėda – smėlis ir kirai, kurie gyvena virš mano galvos. Vienas kiras neseniai įkrito pro stogo langą į miegamąjį, teko jį gelbėti“, - pasakojo Ž. Grigaitis.

Vyras neslėpė, kad tvarka rūpintis bute vienam būtų sunku, tad į pagalbą visuomet atskuba namų tvarkytojas, kuris rūpinasi butu ir žiemą. Verslininkas savo namuose rengia įvairius pasisėdėjimus, pabūti pajūryje neatsisako draugai ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Pasiteiravus, ar žmona Elle Martin-Grigaitis niekada neprašė kai kuriuos daiktus sudėti į dėžes, Žilvinas juokėsi, kad tik jei ji panorėtų, galėtų tą padaryti.

„Šie apartamentai skirti vasaros savaitgaliams. Svarbiausia, kad bute viskas būtų paprasta, jokių sunkių baldų. Tai – vasaros namai, šis metų laikas diktuoja interjerą“, - DELFI kalbėjo Ž. Grigaitis.

Ž. Grigaičio vasaros apartamentai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (506)