„Labai žaviuosi buriavimu, tad tikrai negalėjau praleisti Kuršių marių regatos. Jau penkerius metus su šeima vykstame į šią šventę“, - DELFI kalbėjo Urtė, kuri prie jūros spėjo ne tik pasidžiaugti puikiu oru, bet ir pirmą kartą pasideginti.

Nors dauguma jaunimo mieliau apsistoja Nidoje, kur galima rasti ir pasilinksminimo vietų, Urtei Juodkrantė mielesnis kurortas.

„Linksmybių mano gyvenime užtenka. Juodkrantėje dieną galima pasiilsėti, o vakare vykti į Nidą susitikti su draugais. Esu romantikė, man mieliau vakarą leisti sėdint ant molo ir stebint žvaigždes, nei šėlti vakarėlyje“, - juokėsi dainininkė.

U. Šilagalytė Juodkrantės paplūdimyje:

Visai neseniai Urtė pristatė savo gerbėjams naują muzikinį klipą, filmuotą Neringoje. Mergina teigė, kad nepraleido progos aplankyti vietų, kur vyko filmavimai. „Buvo smagu prisiminti visus filmavimus. Laikas, praleistas su visa komanda, buvo nuostabus“, - tikino dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)