Interviu metu Amerikoje karjeros aukštumų siekianti mergina atviravo ne tik apie savo planus ir ambicijas, bet ir papasakojo apie brolio žmogžudystę bei apie tikrai ne rožėmis grįstą kelią į pop muzikos sceną.

„Pradėjau repetuoti būdama trejų. Iš tiesų niekada neturėjau laiko tiesiog būti su draugais, bet niekada dėl to nesiskundžiau. Visada buvau atsidavusi savo darbui, mokslams, vaidybai ir muzikai. Niekada negėriau, nerūkiau ir nevaikščiojau į vakarėlius. Net nežinau, kaip tai yra daroma. Muzika yra mano pramoga.

Aišku, buvo laikas, kai norėjau žaisti su barbėmis ir leisti laiką su draugais, bet mano tėvai mane vertė repetuoti. Stovėdavau prie lango, verkdavau ir mojuodavau draugams lyg kokiam filme. Tai mano blogiausias vaikystės prisiminimas. Dabar esu dėkinga savo mamai už kiekvieną dieną, nes to spaudimo man tikrai reikėjo“, – į žurnalistės klausimą papasakoti plačiau apie savo vaikystę, atsakė atlikėja.

Simona atviravo, kad būdama dešimties jau prašė tėvų leisti jai baigti muzikinę karjerą: „Buvau pavargusi nuo visų „NE“, kuriuos girdėdavau iš atrankų agentų ir muzikos prodiuserių. Būti nuolat atstumiamam vaikui buvo labai sunku“. Kalbėdama su žurnaliste mergina tikino dėjusi visas pastangas, kad jos karjera įsibegėtų, bet to buvo negana. Tada ji metams atitrūko nuo muzikos ir paniro į kovos menus. 11-os ji vėl suprato, kad gyvenimas be muzikos jai nėra mielas.

Mergina taip pat papasakojo, kaip sunku buvo suorganizuoti ir jos pirmąjį turą per Lietuvą. Kartu su tėvais ji skambindavo į įvairias vietas, bet žmonės tik juokdavosi išgirdę, kad „šis vaikas“ nori surengti koncertą.

Pokalbio metu buvo prisimintas ir prieš kelerius metus Lietuvą sukrėtęs pedofilijos skandalas, kuomet buvo nužudytas merginos brolis Vaidas Milinis. „Prieš kelerius metus turėjau didelių problemų šeimoje – mano brolis buvo nužudytas. Jeigu galėčiau atsukti laiką atgal, praleisčiau su juo kur kas daugiau laiko. Jaučiu jį aplinkui visada, turiu tonas jo nuotraukų. Brolis man visuomet padėdavo, duodavo patarimų ir paremdavo mane. Muzika nėra tik mano vienos svajonė, taip pat ir mano brolio, ir tai ką darau dabar, darau dėl mūsų abiejų“, – širdį atvėrė iš Lietuvos prieš kelis mėnesius emigravusi dainininkė.

Anot S. Milinytės, sprendimas persikraustyti gyventi į Los Andželą buvo labai sunkus, bet dėl nieko ji neisgailinti.

„Susikroviau lagaminus ir išvykau į Ameriką, - apie gyvenimo permainas naujienų portalui DELFI anksčiau pasakojo Simona Milinytė. - Apie tai iš anksto niekam neskelbiau. Man geriau pirmiausiai padaryti, o tik po to pasakyti garsiai.“ Svečioje šalyje jaunosios kartos atlikėja nieko nepažinojo. Į naują gyvenimą jai teko kabintis pačiai.

Kol ieškojosi internetu vietos, kur gyventi, mergina iš pradžių apsistojo pas bičiulę Sinsinatyje. Dabar atlikėja savo ateitį kuria Kalifornijoje. Apie tai Simona svajojo nuo penkerių metų. Kalifornijoje ji ir pradėjo įgyvendinti savo svajones: susirado butą, gavo vairuotojo pažymėjimą, įsigijo automobilį, susirado vadybininką.

„Dabar prasidėjo mano gyvenimo ir karjeros pokyčiai. Su vadybininku jau kuriame naujas dainas, organizuojame koncertus. Jis nuostabus vadybininkas, rūpinasi viskuo - nuo fotosesijų iki įrašų ir koncertų. Turiu savo viešųjų ryšių atstovę, kuri derina mano susitikimus su žiniasklaida“, - DELFI vieno interviu metu džiaugėsi S. Milinytė.

Už Atlanto atlikėja ne tik sieks muzikinės karjeros aukštumų, bet ir studijuos. Įdomu tai, kad Lietuvoje mokyklos dar nebaigusi Simona Amerikoje įstojo į universitetą. Nuo rudens ji krims bakalauro mokslus Los Andželo Film School universitete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)