Dėl darbų gausos porai teko atšaukti kelionę ir medaus mėnesį nukelti į liepos pabaigą.

„Tačiau susitvarkę netikėtai užgriuvusius reikalus ramiai ir be streso išvykome pasidžiaugti vienas kitu, - šypsosi laimingas jaunikis. - Medaus mėnuo pranoko visus mūsų lūkesčius. Kretoje lankiausi jau antrą kartą. Žmona dar nebuvo mačiusi tos salos, todėl labai norėjau jai aprodyti tą nuostabų gamtos kampelį.“

Savaitę Kretoje su išrinktąja medų kopinėjęs J. Lapatinskas pasakojo, jog tai buvo viena jaukiausių ir romantiškiausių kelionių.

„Kadangi nenorėjome gulėti viešbutyje prie baseino, išsinuomojome mašiną ir keliavome po salą, plaukiojome laivu, linksminomės graikiškuoe vakaruose, mėgavomės saule, jūra ir vienas kitu, - pasakojo atlikėjas. - Šioje kelionėje Miglę įsimylėjau antrą kartą. Džiaugiausi kiekviena diena su ja. Netgi pats sau pavydžiu. Su ja esu labai laimingas.“

Atlikėjas neslepia, jog su Migle jau rimtai svarsto apie šeimos pagausėjimą, todėl, juokiasi, Kretoje apie jų viešbutį turbūt ratus suko daug gandrų.

„Jau norėtume vaikelio. Kiek gali dviese gyventi. Tačiau tokių dalykų nesuplanuosi. Viskas Dievo valioje“, - neabejoja jis.

Miglės ir Justo Lapatinskų medaus mėnuo Kretoje - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)