Ne ką mažesnis išbandymas laukė ir salėje sėdėjusių žiūrovų. Daugybė apšvietimo technikos ir nefunkcionuojantys kondicionieriai taip įkaitino arenos orą, kad žiūrovai pasitaikius menkiausiai progai kildavo iš savo vietų ir bėgdavo pakvėpuoti grynu oru į lauką bei gaivintis savo atsineštu vandeniu. Tikėtina, kad arenoje termometro stulpelis pirmadienio vakarą gerokai būtų viršijęs ir keturiasdešimties laipsnių pagal Celsijų ribą.

Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, kuriems patikėtas šou vairas, pasitaikius pirmai progai taip pat sprukdavo į užkulisius. Mokytojai tuo tarpu gaivinosi kaip išmano. Pavyzdžiui, Inga Valinskienė intensyviai mojavo vėduokle, o jos sutuoktinis Arūnas Valinskas, įsitaisęs gretimame mokytojo krėsle, kiekvienos pertraukėles metu išsinerdavo iš savo švarko, o lyg upeliais žliaugiantį prakaitą šluostydavo vienkartinių servetėlių pluoštais.

Lietuvą užplūdę tropiniai karščiai tapo iššūkiu ir grimo meistrėms. TV žvaigždžių grimą joms tekdavo taisyti kas kelias minutes.

„Tokio ekstremalaus filmavimo jau seniai nebuvo“, – užkulisiuose šnabždėjosi kūrybinės „Lietuvos balso“ grupės nariai. Filmavimo darbai Teatro arenoje vyko nuo 19 valandos iki vėlyvo vakaro, tad tokiame karštyje žvaigždės praleido kiek daugiau nei penkias valandas.

Projekto „Lietuvos balsas“ filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)