Šiuo metu filmuojamos LRT serialo scenos be žinomos atlikėjos. Todėl kūrybinė grupė nekantriai laukia ne tik grįžtančios R. Ščiogolevaitės-Damijonaitienės, bet ir jos antrosios atžalos.

„Kaip tik laukiame Rūtos vaikelio gimimo. Nedrįstame dabar jos trukdyti iki rugsėjo mėnesio. Su ja sutarta, kad ji į filmavimo aikštelę grįš po šeimos pagausėjimo. Labai laukiame, kol „Giminėse“ bus dar viena atžala, kurią taip pat nufilmuosime seriale, - DELFI portalui išdavė serialo režisierius Saulius Vosylius. - O kol kas linkime jai pailsėti ir dėl nieko nesijaudinti.“
Rūta Ščiogolevaitė

„Giminių“ kūrėjas prisimena, kad per serialo kūrimo dvidešimtmetį teko pakoreguoti scenarijų ir įtraukti aktorių nėštumus. Besilaukdama kūdikio filmavosi aktorė Ilona Balsytė.

„Mes vis kalbėdavome apie įdomius scenarijaus vingius. Bronius (scenaristas B. Bušma, - DELFI) kartą sako, kaip gerai būtų, jei I. Balsytė taptų nėščia. Jei ji vaiko susilauktų, veiksmui būtų kur rutuliotis. Po kurio laiko ateina Ilona į filmavimo aikštelę ir sako man: „Laukiuosi. Taigi su Bronium labai prašėt“, - juokiasi prisimindamas S. Vosylius.

B. Bušma prisiminė, kad aktorė I. Balsytė buvo įsitikinusi, jog susilauks berniuko, o gimė mergaitė, kuri seriale vis tiek tapo berniuku.

„Kai filmavome Iloną gimdymo namuose, ji dar nebuvo susilaukusi vaikelio. Medikai turi pranešti tėvui, kas gimė. Svarstėme, ką sakyti. I. Balsytė sako: „Sūnus bus“. Taip ir nufilmavome. O po poros savaičių gimė dukrelė Saulė, kuri filme nuo kūdikystės vaidino Ilonos herojės berniuką. Nors aš scenarijuje labai norėjau parašyti, kad ji susilaukė dvynukų“, - DELFI sakė „Giminių“ scenarijaus autorius.
Vytautas Rumšas ir Ilona Balsytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)