Aukštaitijos nacionaliniame parke esančiame kaime V. Tomkus vasaras leidžia ir gimtadienius pasitinka jau daug metų.

„Šiame kaime dvi vasaras filmavome „Tadą Blindą“. Ir Utenos vadas leido man čia įsigyti pirtelę, - pasakoja legendinis šalies aktorius. - Visada vasarą būnu čia, todėl ir gimtadienius čia švenčiu. Vardadienius žmogus gali pasirinkti, o gimtadienius, kada jau jie yra, reikia pagal galimybes paminėti. Nors ir specialiai nesistengdavau, bet sukaktis visada pasitinku Šuminų kaime.“

Solidų 74-ąjį gimtadienį V. Tomkus antradienio vakarą pasitiko su būriu bičiulių ir Danguolės Beinarytės vadovaujamu KTU akademiniu choru, kuris specialiai atplaukė suvaltimis pasveikinti maestro su gražia sukaktimi.

„Kadangi esu gimęs 19 valandą vakaro, tuo metu manęs vietinė fauna ir susirenka pasveikinti, - DELFI portalui pasakojo aktorius. - Pas mane į kaimą, kaip ir kasmet, iš Kauno atplaukė pasveikinti „Jaunystės“ choras. Padainavo daug dainų, pravirkdė mane ir visus, kurie susirinko kartu paminėti gimtadienio“.

Choras „Jaunystė“ legendinį aktorių su dainomis sveikina jau ne vieną dešimtmetį. Kaip DELFI prisipažino D. Beinarytė, V. Tomkus choristų pasirodymo laukia kiekvienais metais. „Tačiau šįkart jis labai susigraudino. Džiaugiuosi, kad mes suteikėme jam džiaugsmo ašarų“, - sakė chorvedė.

Sėdėdamas šalia gimtadienio gėlėmis nukloto stalo V. Tomkus prisipažino, kad mėgautis vasaros malonumais šiek tiek trukdo dideli karščiai.

„Sėdime va pavėsyje, o termometro stulpelis rodo 31 laipsnį. Bet stengiamės džiaugtis vasara“, - kalbėjo puikiai nusiteikęs aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)