Kipre A. Matukaitė ilsėjosi nedideliame Protaro kurorte. Akvilė neslėpė džiaugsmo, kad su kompanija pasirinko gyventi ne viešbutyje, o apartamentuose, kur turėjo savo virtuvę, erdvų balkoną su vaizdu į jūrą. „Gyvenome pačiame centre, šalia pagrindinės naktinių klubų gatvės. Visiems rekomenduoju ilsėtis apartamentuose. Gauni ne tik erdvesnį kambarį, balkoną iš kurio atsiveria vaizdas į jūrą. Be to, gali išmėginti įvairių restoranų virtuvę, o ne prisirišti prie viešbučio siūlomo maisto“, - privalumus gyvenant apartamentuose vardino atlikėja.

Didžiausią įspūdį Akvilei paliko draugo sesės su vietiniu draugu suorganizuotos išvykos kateriu jūros pakrante. Visą dieną kompanija praleido kateryje, maudėsi žydroje jūroje, nardė, užsiėmė vandens sportu.

„Kitą dieną laukė kur kas ekstremalesnės pramogos. Lipome į uolos vidų. Iki uolų su kateriu nusigauti nebuvo galima, taigi teko plaukti patiems, su baime nesitrenkti į uolas. Galiausiai aštriomis uolomis patekome į vidų. O ten nebuvo taip jauku, nes virš galvų skraidė šikšnosparniai, buvo aklinai tamsu, drėgna ir baisu! Bet nė minutės nesigailėjau“, - savo atostogų įspūdžiais dalinosi pašnekovė.

A. Matukaitė teigė, kad leisti laiką viename geriausių Europos paplūdimyje, prie šiltos jūros buvo labai smagu. Kompanija nepraleido progos nuvykti į Kipre esantį Agia Napa miestelį, garsėjantį itin audringu naktiniu gyvenimu. Kitus vakarus poilsiautojai leido Protare, apsilankė bene visuose baruose vykusiuose koncertuose.

„Tikriausiai tai profesinė liga (juokiasi). Išgirdau įvairiausių grupių, muzikos stilių koncertų. Galiu drąsiai teigti, kad atostogos buvo puikios“, - džiaugėsi dainininkė.

A. Matukaitės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)