Pora vyko neseniai karjerą baigusiam Andersonui Luisui de Sozai - Deco surengtą mačą, kurio metu žaidė „Porto“ ir „Barcelona“ klubai. „Porto“ komandoje žaidė ir buvęs klubo žaidėjas E. Jankauskas, pelnęs savo komandai vieną įvartį.

Portugalijoje kartu su mylimuoju viešėjusi atlikėja Mia turėjo progos kartu su 60 tūkst. sirgalių ne tik stebėti išskirtinį mačą, kuriame buvo įmušti net 8 įvarčiai (4:4), bet ir susipažinti bei pabendrauti su pasaulinio garso futbolo žvaigždėmis Lioneliu Messiu ir pačiu Andersonu Luisu de Soza-Deco.
Edgaras Jankauskas ir Lionelis Messis

Garsūs sportininkai visur vaikšto su apsauga, ne kiekvienam mirtingajam pavyksta prie jų priartėti, o juo labiau - nusifotografuoti.

„Tačiau Lionelis su Edgaru žaidė vienoje komandoje, jie yra pažįstami. Todėl su juo nusifotografuoti buvo paprasčiau“, - šypsosi Mia.

DELFI pasakodama apie įsimintiną išvyką į Portugaliją, atlikėja prisipažįsta, jog ne visus čempionus, kurie susirinko prie bendro pietų stalo, ji pažinojo. Iki pažinties su E. Jankausku ji nebuvo prisiekusi futbolo sirgalė.

„Tik pradėjusi gyventi su Edgaru pradėjau domėtis futbolu, - neslepia ji. - Tačiau tikrai žinojau, kokio lygio žvaigždė yra L. Messis. Buvo labai malonu su juo susipažinti ir persimesti keletu žodžių. Neabejoju, jog dėl to sulauksiu ne tik teigiamų aplinkinių reakcijų. Žmonės yra labai pavydūs. Bet jie yra tokie patys, kaip ir mes - su kaulais ir oda. Tik savo sunkiu darbu labai daug pasiekę.“

Tiesa, V. Pilibaitytė-Mia išduoda, jog jai šiltesnį įspūdį paliko A. L. de Soza-Deco.
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Andersonas Luisas de Soza-Deco

„Man asmeniškai, Deco paliko labai malonaus ir šilto žmogaus įspūdį. Jis labai paprastas ir nuoširdus žmogus, su kuriuo buvo labai malonu bendrauti. Teko susipažinti ir su jo žmona. Nors ne visi futbolininkai atvyko su antrosiomis pusėmis“, - DELFI pasakojo atlikėja, kurios antroji pusė Portugalijoje taip pat sulaukė daug žiniasklaidos dėmesio.

„Mūsų pora taip pat sulaukė daug dėmesio. Buvau maloniai nustebinta, kad Edgaras ten yra tokia pat žymi asmenybė. Mes einame gatve, o žmonės prašo jo autografų, nusifotografuoti bendrai nuotraukai, - įspūdžiais dalinosi Mia. - Ir aš pati sulaukiau daug dėmesio iš žiniasklaidos ir fotografų. Nežinau, kodėl, gal dėl to, jog esu šviesiaplaukė (juokiasi.)“

Dainininkė prisipažįsta, jog ruošiantis futbolo čempionams skirtai iškilmingai vakarienei ji šiek tiek nerimavo, ar ne per daug išsipuošė.

„Tačiau tikrai džiaugiuosi, kad „neprašoviau pro šalį“, nes buvo raudonas kilimas, daug fotografų. Sulaukėme labai daug dėmesio“, - pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)