Pora vestuvių puotą svečiams surengė restauruotame Belmonto malūne prie Vilnelės.

Pasveikinti jaunavedžių atvyko gausus būrys pramogų pasaulio atstovų: „Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Liepa Mondeikaitė su mylimuoju, Monika ir Andrius Šedžiai, Lukas Pačkauskas, Donatas Baumila ir Laurynas Šeškus su žmonomis, Gediminas Jaunius ir Šarūnas Kirdeikis, Inga ir Arūnas Valinskai.

Iš viso vestuvėse pakviesta dalyvauti per šimtą svečių. Prabangioje Zvonkų šventėje viešnios stebino Belmonto lankytojus savo apranga. Dauguma damų pasirinko spalvingas, ryškiaspalves sukneles, akį traukiančius ansamblius.

Nuotaka su jaunikiu į šventę vėlavo apie valandą. Prie pokylių salės, kurioje vyko puota, jaunavedžius su duona ir druska pasitiko Katažinos ir Deivydo mamos.

"Pirmosios jus pasveikinti nori labiausiai jus mylintys žmonės - jūsų mamos", - komentavo vakaro vedėjas Vitalijus Cololo.

Jaunavedžiai pasakojo, kad jų šventėje bus tiek lietuviškų, tiek lenkiškų tradicijų bei akcentų. „Bus tautų draugystė. Būsime draugiška šeima", – sakė jaunoji.

Deivydo ir Katažinos vestuvių puota Belmonte - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (557)