Padėjo organizuoti ir žinomi atlikėjai

Gimtuosiuose Druskininkuose vestuves 27-erių Anatolijus su 31-erių Inga planavo patys, o jų svajones įgyvendinti padėjo "KM vestuvių" organizatoriai. Vestuvininkams surengti šventę padėjo ir gausus būrys bičiulių iš pramogų pasaulio. Didžėjais, vedėjais ir atlikėjais jiems neteko rūpintis.

Žinomo dainininko vestuvių puotoje pakviesti dalyvauti Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus, Deivydas Bastys, Algirdas Grudinskas-Grūdas, didžėjus Martynas Moška ir kt. Beje, vienas geriausių Anatlolijaus vaikystės draugų Justas Lapatinskas vestuvėse nekoncertuos. „Mes taip nusprendėme. Aš nedainavau per jo vestuves, jis nerengs pasirodymo per mano“, - prisipažino A. Oleinikas.

Gražiausią savo gyvenimo šventę pora planavo atšokti ant prabangaus Druskininkų viešbučio stogo esančioje terasoje, tačiau dėl didelio svečių skaičiaus renginį teko perkelti į viešbučio pokylių salę. Nes Anatolijaus ir Ingos vestuvėse pakviesta dalyvauti apie šimtą svečių.

-

Bičiulystė, peraugusi į meilę

Daug metų bičiuliais, bendradarbiais ir netgi kambariokais buvusi pora juokiasi, kad į pirmą romantišką pasimatymą nuėjo tik po to, kai apsigyveno kartu.

„Prieš tai buvome tiesiog labai geri draugai. Nebūčiau net pagalvojęs, kad Inga vieną dieną taps mano žmona, - šypsosi prisimindamas Anatolijus. - Buvome labai geri draugai, kurie vienas pas kitą nakvodavo, leisdavo kartu laisvalaikį, švęsdavo gimtadienius. Druskininkuose kartu dirbome - įsteigėme renginių organizavimo įmonę. Tačiau pamažu bičiuliška draugystė peraugo į meilę. Pažįstu Ingą jau aštuonerius metus, per tiek laiko patikrinome vienas kitą įvairiose situacijose, perėjome kartu ugnį ir vandenį.“

Pora draugauja jau trejus metus. Visą tą laiką jie drauge ir dirba. Inga su Anatolijumi dalyvavo „Chorų karuose“, padėjo ruoštis sužadėtiniui „Pragaro virtuvės“ TV projektui.

„Visą laiką praleidžiame drauge. Tačiau darbas šeimyninei laimei tikrai netrukdo. Jausmai pradėjo liepsnoti tik dar stipriau“, - džiaugiasi jaunikis.

Planuoja šeimos pagausėjimą

Jaunavedžiai neslepia, jog po vestuvių jie planuoja šeimos pagausėjimą. „Aš vaikų noriu nuo 18 metų. Vestuvės yra šeimos sukūrimo pradžia. Manau, kad vaikelis turi gimti santuokoje“, - įsitikinęs A. Oleinikas, su žmona liksiantis gyventi gimtuosiuose Druskininkuose.

Vestuves atšokę jaunavedžiai išvyks kopinėti medaus mėnesio į saulėtą Siciliją. „Tačiau būsime ten tik kelias dienas, nes kitą savaitgalį aš vėl turiu grįžti prie darbų“, - apgailestavo jaunikis.

Ingai Klincarienei tai jau ne pirmoji santuoka. Jauna moteris santuokoje išgyveno septynerius metus. Su Anatolijumi likimas ją suvedė po skyrybų.

Šventės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje (nuolat pildoma):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (431)