Pamaldos vyko lietuvių ir lenkų kalbomis

Į Medininkus pasveikinti jaunavedžių atvyko gausus būrys pramogų pasaulio atstovų: „Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Liepa Mondeikaitė su mylimuoju, Monika ir Andrius Šedžiai, Lukas Pačkauskas, Donatas Baumila ir Laurynas Šeškus su žmonomis, Gediminas Jaunius ir Šarūnas Kirdeikis. Pusvalandį pavėlavę į ceremoniją atvyko Inga ir Arūnas Valinskai. Pasižiūrėti į tokį retai į Medininkus užsukantį žvaigždyną susirinko gausus būrys vietinių smalsuolių.
Katažinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvės

Pamaldas kunigas vedė lietuvių ir lenkų kalbomis, bažnytinės giesmės buvo giedamos lenkiškai. Prie giedotojų būrio prisijungė ir pati nuotaka. 

„Labai graži kunigo kalba. Nuoširdi, tikra, skirta mums visiems, kurie atėjo pasidalinti džiaugsmu kartu su mumis“, – po ceremonijos DELFI kalbėjo K. Zvonkuvienė. Jaunavedžiai pasakojo, kad jų šventėje bus tiek lietuviškų, tiek lenkiškų tradicijų bei akcentų. „Bus tautų draugystė. Būsime draugiška šeima", – sakė jaunoji.

Planuoja šeimos pagausėjimą

Medininkų bažnyčią savo vestuvėms pora pasirinko neatsitiktinai. K. Nemycko sakė, kad ši vieta jai yra labai brangi, nes būtent čia prasidėjo Katažinos muzikinis kelias - nuo 10-ies metų su choru atlikėja giedodavo mišiose. „Giedojau šios bažnyčios ansambliuke. Po to jam vadovavau. Su šia bažnyčia mane sieja ypatingas ryšys, – prisipažino Katažina. – Giedodama per savo vestuves dar gyvenime nejaučiau to, ką jaučiau šiandien“.
Katažinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvės

Svarbiausia, anot jų, gyvenime nepaleisti vienas kito. 

"Kaip kunigas sakė, gyvenimas bus ne vien rožėmis klotas. Susidursime ir su sunkumais. Bet svarbiausia – visą laiką laikytis kartu už rankų kaip kad šiandien. Mes nebesame tik aš ir tu. Nuo šiol mes esame kartu“, - sakė per ceremoniją iš laimės susigraudinusi Katažina.

Po ceremonijos paklausti, ko palinkėtų sau, jaunavedžiai vienbalsiai atsakė: "Labai norime ir laukiame vaikų".
Deivydą ir Katažiną sveikina D. Zvonkaus mama

Anūkų laukia ir D. Zvonkaus mama. Tautiniais drabužiais į sūnaus vestuves atėjusi ponia Janina neslėpė džiaugsmo dėl marčios. "Esu labai laiminga dėl savo sūnaus. Tik pažiūrėkite, kaip jie vienas kitam tinka", - glausdama jaunavedžius kalbėjo J. Zvonkuvienė.

Po ceremonijos visi svečiai už jaunųjų laimę pakelti taurės buvo pakviesti į Medininkų pilies kiemelį.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šventę organizavo patys

Kovo mėnesį apie sužadėtuves paskelbę D. Zvonkus ir K. Nemycko vestuves planavo ir organizavosi patys.

Svarbią gyvenimo dieną K. Nemycko vilkėjo dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukurtą suknelę.

K. Nemycko teigė, kad minėto dizainerio pasiūlytas variantas jai labiausiai patiko. „Mūsų vizijos sutapo. Liutauro braižas man labai priimtinas, tinka mano figūrai, atspindi charakterį. Jis mane rengdavo soliniams koncertams, filmavimams“, - savo pasirinkimu džiaugėsi K. Nemycko.

Moteris pasakojo, kad prieš kreipdamasi į L. Salasevičių, užsuko į kelis vestuvinių suknelių salonus. „Kas atrodė, jog man tinka, visai netiko. O tai, ko bijojau labiausiai, man atrodė gražiai. Nenoriu atskleisti, kokia bus mano suknelė, bet manau, kad viskas bus gerai. Labai jaudinuosi dėl smulkmenų. Visų pirma, mes tuokiamės dėl savęs. Jei mums bus gražu, tą įvertins svečiai. Tikrai žinau, kad atsiras žmonių, kuriems nepatiks suknelės ilgis, pūstumas ar paprastumas. Tačiau svarbiausia, kad aš jausčiausi gerai“, - tikino K. Nemycko.

Katažinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvės

Nesitikėjo, kad bus kažkas rimto

D. Zvonkaus ir K. Niemycko santykiai įsiliepsnojo 2011 metais muzikiniame TV3 projekte „Chorų karai“. Katažina tuo metu dainavo Stanislovo Stavickio-Stano suburtame Vilniaus krašto chore, o Deivydas tąkart į pergalę vedė Telšių choristus.

K. Niemycko DELFI prisipažino, jog po pirmojo pasimatymo su D. Zvonkumi nesitikėjo, kad tarp jų bus kažkas rimto: „Galvojau, fainai praleisiu laiką. Jam kažkada tai pasakojau, kad pirmas įspūdis buvo nekoks. Pakvietė kavos, sėdi ir tyli. Tačiau po to greitai reabilitavosi“.

Nors K. Niemycko iki tol taip pat buvo žinoma atlikėja, pažintis ir draugystė su Deivydi Katažinai atvėrė dar platesnes karjeros galimybes. 2012-aisiais „Chorų karuose“ Katažina jau pati subūrė savo choristų armiją, o vėliau prisijungė prie Natalijos Bunkės suburto itin populiaraus merginų projekto „Pop Ladies“. Vėliau sekė kiti sėkmingi televizijos šokių ir muzikiniai projektai, kuriuose sublizgėjo ši charismatiška moteris.

Tačiau ši draugystė daug teigiamų permainų atnešė ne tik į Katažinos, bet ir Deivydo gyvenimą. Nauji jausmai D. Zvonkui padėjo atsitiesti po subyrėjusios santuokos su dainininke Natalija Bunke.

Susibičiuliavo su buvusia žmona

K. Niemycko ir pirmoji D. Zvonkaus žmona palaiko šiltus draugiškus santykius. Tai, kad atlikėja N. Bunkė puikiai sutaria su savo buvusio sutuoktinio mylimąja, daugeliui skamba neįtikėtinai. „Pop ladies“ narės sako, jog kai kurie iki šiol netiki jųdviejų draugystės nuoširdumu ir mano, kad tai viso labo – reklaminis triukas.

Naujienų portalui DELFI žinomos moterys pasakojo jųdviejų draugystės pradžią, kuri daugeliui atrodė neįtikėtina.

„Sėdžiu ramiai savo ir Bunkaus namuose, geriu vyną su Zvonkum“, - prisimena N. Bunkė.

„Tuomet dalyvavau projekte „Kviečiu vakarienės“. Ne šeimininkė esu, gaminu šiaip sau. Bet norėčiau tikėti, kad per tuos metus jau patobulėjau. Po filmavimo karštis muša, temperatūra. Skambinu Deivydui: „Ką tu?“. Jis sako: „Aš pas Nataliją, geriam vyną. Tai atvažiuok.“ Nors nieko blogo nepagalvojau, bet moteriškas pavydukas buvo. Net dar labiau temperatūra pakilo: „Kaip čia dar mane kviečia?“ Jis sako: „Natkė nori su tavimi pakalbėti“. Ji man tokia sava iš karto pasirodė. Sako, arbatos padarys man su citrina. Dvejojau, ar važiuoti. Tačiau pagalvojau, kad tuomet gal išsisklaidys abejonės. Bus proga su Natalija susipažinti artimiau, - pasakoja K. Niemycko. - Nuvažiavau į visą parą dirbančią parduotuvę, nupirkau buteliuką - susipažinimui. Ir važiuodama galvoju, kad galėjo man Deivydas ir nepasakyti, pameluoti, kad apsaugotų mane nuo papildomo streso. Bet kai atvažiavusi susipažinau su Natalija, viskas tapo aišku“.

„Supratai, kad meile tarp mūsų nekvepia. Ir nuo tos dienos mes - draugės amžinai, - juokiasi Natalija. - Nors, kai sužinojau apie Katažiną, maniau, pasidarys sau piarą ir mes Zvonkų. O aš už Zvonkų ragais nagais kovosiu. Norisi, kad jam viskas būtų gerai. Tačiau niekada neįsivaizdavau, kad su Deivydo drauge gali būti blogi santykiai. Visada svajojau, kad su jo mergina būtų tokie santykiai, kaip dabar su Katažina.“

D. Zvonkaus ir K. Niemycko draugystės akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (782)