- Deividai, pirmiausia papasakok apie savo atostogas egzotiškoje Jamaikoje. Kiek laiko ten su Madison buvote?

 - Ilsėjomės 7 naktis. Laikas buvo tiesiog fantastiškas. Atostogos buvo itin aktyvios ir įdomios. Pasirinkome tokį kelionės tipą, kur viskas – ir maistas, ir pramogos – buvo įskaičiuota į bendrą kainą.

 - Ką spėjote nuveikti?

 - Išbandėme labai daug vandens pramogų. Keldavomės maždaug 6 ryto, eidavome pasitikti saulės, vėliau pusryčiai ir rytas prie vandens, o dar vėliau pramogaudavome, ilsėdavomės. Labai patiko vandens malonumai: buriavome, nardėme, plaukėme specialiu laivu, kurio dugnas stiklinis – buvo galimybė pasigrožėti povandeniniu pasauliu. Nepakartojama!

D. Stagniūno atostogų Jamaikoje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

 - Kuo įdomi vieta, kurioje buvote?

 - Mes apsistojome tokiame kurorte, kuris skirtas tik suaugusiems asmenims ir tik porelėms. Daug laiko skyrėme vienas kitam.

 - Ar tokios atostogos, kai apgyvendinimas, maistas ir pramogos įskaičiuota į vieną kainą, labai brangios?

 - Pavertus į litus, už 8 dienų kelionę mokėjome apie 11 tūkstančių litų. Bet čia neįskaičiuotas skrydis į Jamaiką. Tiesa, tie pinigai verti to, ką gauni (šypteli). Mes su Madison po viso sezono nusipelnėme šių atostogų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)