32 metų B.Affleckas savo mylimajai pasipiršo praėjusį savaitgalį, tad, galima sakyti, prasidėjo antrasis "Benifero" vedybų karštligės ratas. Anksčiau aktorius ketino tuoktis su Jennifer Lopez, bet vestuvės taip ir neįvyko.

"Nors nei Affleckas, nei Garner to oficialiai nepatvirtino, vienas artimas jo draugas kalba, kad pora ketina tuoktis", - rašoma pranešime.

B.Afflecko atstovas tai paneigė, o J.Garner atstovai atsisakė komentuoti.

Tačiau žurnalas "Star" taip pat paskelbė, kad "Perl Harboro" (Pearl Harbor) žvaigždė "Elektros" aktorei pasipiršo per vakarėlį, skirtą 33-iajam jos gimtadieniui, kuris savaitgalį įvyko jos namuose Los Andžele.

Įsimylėjėliai, kurie susipažino "Drąsiaširdžio" (Daredevil) filmavimo aikštelėje, susitikinėti pradėjo 2004-ųjų rugpjūtį, po to, kai tų metų pradžioje oficialiai išsiskyrė Beno ir J.Lopes pora, kurią spauda vadino "Beniferu", nes jiedu atrodė neperskiriami.

B.Affleckas ir J.Lopez, kurie taip pat susipažino filmavimo aikštelėje, išsiskyrė keturi mėnesiai po to, kai staiga buvo atšauktos jų vestuvės, kurios turėjo būti labai prašmatnios. Aktorė ir dainininkė J.Lopez vėliau ištekėjo už dainininko Marco Anthony.

Dvejus metus trukęs "Benifero" romanas buvo labiausiai analizuojama ir aptarinėjama Holivudo meilė nuo 7-ojo dešimtmečio, kai pirmuosiuose bulvarinių laikraščių puslapiuose nuolat mirgėjo Elizabeth Taylor ir Richardo Burtono pavardės.

Prisikentėjęs dėl itin didelio žiniasklaidos dėmesio B.Affleckas labai stengėsi nesirodyti su J.Garner viešai ir nekalbėti apie jųdviejų meilę.

Pora kartu buvo pasirodžiusi tik kartą - pernai per beisbolo rungtynes, kai žaidė B.Afflecko mėgstama Bostono "Red Sox" komanda.

Jiedu atkakliai vengė Holivudo ceremonijų bei premjerų ir nuolat atsisakydavo patvirtinti net tai, kad susitikinėja.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją