A. Rimiškį persekioja nelaimės kelyje

2007 metais užsimanęs pavalgyti Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje vienoje kavinių A. Rimiškis dėl to patyrė nemažai nemalonumų. „Ford“ markės automobilis, kuriuo važiavo atlikėjas, pateko į avariją.

Išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės A. Rimiškio vairuotojas nepamatė gatvele važiuojančio taksi ir susidūrė.

Avarijos kaltininkas – vairuotojas. „Džiaugiamės, jog automobilis rėžėsi ne į keleivio pusę, kur sėdėjo Andrius. Kitaip pasekmės būtų buvusios liūdnos, nes taksistas važiavo maždaug 50 kilometrų per valandą greičiu“, – sakė G.Bendžius.

Laimė, keliautojai smarkiai nenukentėjo ir po susidūrimo Klaipėdą pavyko pasiekti daužtu automobiliu.

„Paprastai Andrius, vykdamas ir į koncertus, ir į darbo susitikimus, pats vairuoja mašiną. Tačiau šį kartą sostinėje jo laukė daug darbų: iš ryto svečiavosi laidoje „Labas rytas“, paskui buvo susitikęs su žurnalistais, o vėlai vakare įrašinėjo naują dainą Raigardo Tautkaus studijoje. Todėl nusprendėme nevarginti dainininko ir pasamdėme jam vairuotoją. Tačiau atsitiko taip, jog vairuotojas padarė avariją. Norėjosi geriau, o išėjo kaip visada“, – tada kalbėjo A.Rimiškio vadybininkas Gintaras Bendžius.

Pašnekovas pasidžiaugė, kad naujai pirkta mašina, priklausanti prodiuserių kompanijai „Cactus Pro“, buvo drausta kasko draudimu, todėl nuostolius padengė draudimo bendrovė.

2012-ųjų sausį dainininką ištiko kur kas skaudesnė avarija. Pakeliui į koncertą Mažeikių rajone dėl nepalankių oro sąlygų automobilį vairavęs atlikėjo operatorius jo nesuvaldė ir šis kelis kartus apsivertęs atsidūrė po vandeniu. Visi automobilyje keliavę asmenys liko sveiki, tačiau pats automobilis ir jame buvusi koncertams skirta aparatūra buvo sugadinta nepataisomai.

„Važiavome į koncertą, buvo likę vos trys kilometrai iki koncerto vietos“, - tada pasakojo šoką patyręs A. Rimiškis. Vyras pridūrė, kad į Mažeikių rajone esantį miestelį vykęs koncertuoti drauge su dviem operatoriais papuolė į avariją dėl slidžių rajono kelių. „Pasitaikė žvyrkelis, automobilį pradėjo nešioti ir vairuotojas nesuvaldė autobusiuko. Automobilis keletą kartų vertėsi ir galiausiai nuvirto nuo kalno tiesiai į vandens telkinį“, - dėstė autoavarijos detales A. Rimiškis.

Anot atlikėjo, nors automobilis buvo sugadintas nepataisomai ir nuskendo jame visa koncertui reikalinga apynaujė aparatūra, tačiau jis džiaugėsi, kad visi liko sveiki ir gyvi.

Pagalbos po avarijos Andrius ir kiti du vyrai sulaukė iš vietinių gyventojų. „Vietiniai žmonės labai pagelbėjo. Ištraukė automobilį su traktoriumi, davė kuo apsirengti, nes visi buvome kiaurai permirkę. O šiuo metu važiuojame į Mažeikius, nes reiks visą sumaitotą automobilį ir aparatūrą vežti į Panevėžį“, - kalbėjo A. Rimiškis.

N. Bunkės nuotykiai kelyje: avarijos mane tiesiog persekioja

2007 metais ankstyvą, važiuodama pasiimti draugės, į avariją pateko tuometinės grupės „Yva“ vokalistė Natalija Zvonkė (dabar Bunkė - DELFI). Dainininkei sukant į kairę, ją lenkęs automobilis visu greičiu trenkėsi į kairę atlikėjos vairuojamo automobilio pusę, sulankstė galinį sparną ir pažeidė galinį tiltą. Nors avarija baigėsi be rimtesnių traumų, atlikėjai į tą vakarą vykusią apdovanojimų ceremoniją teko žygiuoti su guzu ant kaktos.

Susirinkusi grupės nares Natalija ketino iš uostamiesčio patraukti sostinės link. Vilniuje minučių tikslumu buvo suplanuotos grožio procedūros – nuo pat ryto viename sostinės grožio salonų merginos turėjo ruoštis vakare įvyksiančiai „Raudonojo kilimo“ apdovanojimų ceremonijai.

Pagrindiniu keliu važiuodama N. Zvonkė turėjo pasukti į kairėje esantį kiemą, kur atlikėjos laukė grupės narės Gintarė Valaitytė. Matydama, kai į kolegės automobilį staiga aplenkti sumanęs trenkėsi kitas automobilis, G. Valaitytė persigando – stebint akyse susiduriančius automobilius, merginai pasidarė bloga.

Nuo smūgio dainininkė trenkėsi į stiklą ir toje vietoje iškilo nedidelis guziukas. „Tos avarijos mane tiesiog persekioja. Mašina dar servise, o jau kitą nutempiau“, - sutvarkiusi visus su avarija susijusius formalumus guodėsi dainininkė. Iš savo vyro grupės „Bavarija“ nario Deivydo pasiskolintą „Mitsubishi“ po avarijos dainininkei teko pakeisti išsinuomota „Toyota Corolla“.

Anksčiau N. Zvonkės vairuoti automobiliai nukentėjo susidūrimuose su šernu ir zuikiu .

Po kraupaus susidūrimo kelyje su briedžiu Mia džiaugėsi likusi gyva

2013-ųjų vasaros pradžioje dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia Kėdainių rajone vairuodama savo automobilį BMW pateko į šiurpų eismo įvykį. Atlikėjos vairuojamas automobilis trenkėsi į ant kelio gulintį vilkiko partrenktą briedį. „Vos gyva likau. Jaučiuosi labai blogai“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI tada pasakojo Mia.

„Briedį numušė vilkikas, o Mia kelyje aplenkė greitąją, važiavusią 140 kilometrų per valandą greičiu ir trenkėsi į gulintį briedį. Į tą patį briedį trenkėsi ir greitoji. Galite įsivaizduoti, kokia tai avarija ir koks vaizdas?“ – DELFI pasakojo šiurpios avarijos Kėdainių rajone liudininkas. Tuo metu pati Mia sakė besijaučianti labai blogai.

„Vos gyva likau. Jaučiuosi blogai. Žinokit nelabai galiu apie tai kalbėti, nes niekas apie tai neturėjo žinoti. Su mašina skridau 150 metrų. Dabar esu namie, bet tuoj važiuoju į ligoninę“, – prieš daugiau nei metus DELFI kalbėjo Mia.

R. Cicėnas avariją padarė būdamas neblaivus

2011-ųjų rudenį R. Cicėnas avariją padarė būdamas neblaivus (2,06 prom. girtumas), kai naktį iš rugsėjo 14-osios į 15-ąją, apie 00.30 val., Vilniuje, Kalvarijų ir Žvalgų gatvių sankryžoje, automobiliu „Audi TT“ užlėkė ant saugumo salelės ir nugriovė šviesoforą. Aktorius liko sveikas, bet automobilis buvo sudaužytas labai smarkiai. Tai ne vienintelis eismo įvykis, į kurį tą vakarą buvo pakliuvęs R. Cicėnas – Saulėtekyje į jo „Audi TT“ galą atsitrenkė kitas automobilis. Tąsyk apsieita be policijos – vairuotojai užpildė deklaracijas.

Aktorius DELFI yra prisipažinęs, kad avariją sukėlė po krepšinio varžybų, kurias stebėjo Kauno „Žalgirio arenoje“.

„Buvau išgėręs. Maniau, pats parvažiuosiu greičiau. Pasirodo, visai ne greičiau... Negalima šitaip daryt... Pats iškviečiau policiją. Gal kam nors pavyzdžiu tapsiu“, – po laimingai pasibaigusios tragiškos avarijos sakė R. Cicėnas.

Girtutėlį aktorių T. Rinkūną, vairavusį BMW, sučiupo ir primušė neapsikentę vilniečiai

2012-ųjų rugsėjį Vilniuje, Užupyje, su „BMW 328“ blaškęsis aktorius Tomas Rinkūnas pateko į vilniečių nemalonę. Įvažiavęs į Polocko gatvės kiemus jis pavojingai manevravo, matėsi, jog vairuotojas visiškai girtas. Vietos gyventojai atėmė automobilio raktelius, tada T. Rinkūnas puolė su jais muštis ir gavo per nosį. Atvažiavus užupiečių iškviestiems policijos patruliams vairuotojas juos pasitiko kruvinas – krauju buvo išteplioti ne tik jo drabužiai bei automobilis, bet ir visas veidas.

BMW stovėjo galine dalimi įsirėmęs į stulpelį (apgadintas automobilio bamperis). Kadangi vairuotojo kelnių užpakalis buvo įtartinai išteptas, policininkai jo į tarnybinį automobilį nesodino, kad nesubjaurotų sėdynių apmušalų. Nors T. Rinkūnui buvo nustatytas vidutinis girtumas (2,01 promilės), susikalbėti su juo buvo gana sudėtinga. Pareigūnams tada jis teigė ieškojęs draugų.

Atvažiavus vilkikui ir ruošiantis ant jo krauti girto vairuotojo automobilį, aktorius bandė tai nufotografuoti.

Aktoriaus P. Dimšos ir dviratininko avarija: vietoj vestuvių – šermenys

2013-aisiais aktorius P. Dimša pateko į itin skaudžiai pasibaigusį eismo įvykį. Netrukus susituokti planavęs jaunas vyras praėjusių metų liepos 17 d., važiuodamas dviračiu, susidūrė su garbaus amžiaus aktoriaus Petro Dimšos automobiliu. Kuris kaltas dėl avarijos, policijos pareigūnai iš karto po eismo įvykio pradėjo aiškintis, tačiau liepos 27 d. prie avarijos atsirado įrašas - mirė.

Šarūno S., gimusio 1988 m., gyvybė užgeso ligoninėje. Per avariją jam trūko diafragma. Dešimt dienų reanimacijoje jauną vyrą lankę artimieji sulaukė skaudžios žinios - medikai konstatavo Šarūno S. mirtį.

Iš karto po avarijos, kuri įvyko Vilniuje, Oslo gatve važiuojant į Erfurto gatvę, 74 metų aktoriaus Petro Dimšos sveikata taip pat pablogėjo – vyras negalėjo paaiškinti kas įvyko, o netrukus jam pasidarė silpna ir teko kviesti medikus.

Sužalotą dviratininką į ligoninę išvežė pro šalį važiavęs greitosios automobilis. Netrukus avarijos vietoje pasirodė ir policijos ekipažas, kuris ir pranešė kolegoms apie eismo įvykį.
Sunkiai rinkdamas žodžius P. Dimša iš karto po avarijos sakė, kad jis nė nesuprato iš kur atsirado dviratininkas, negalėjo paaiškinti ir kodėl priešais jo automobilį esantis stulpas pasviręs, o nuo jo nukritęs žibintas.

Aktorius A.Sakalauskas apdaužė 10 automobilių

2009-ųjų lapkritį A. Sakalauskas, vairuodamas automobilį „Subaru Legacy“, sostinės centre esančioje Aguonų gatvėje apdaužė 6 kelkraštyje stovėjusius automobilius. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad apdaužytos 9 stovinčios mašinos. Dešimtoji – avarijos kaltininko.

Aplamdžiusi virtinę automobilių „Subaru“ pagaliau sustojo. Vairuotoją žmonės iškart atpažino – tai aktorius Arūnas Sakalauskas.

Policijoje jam buvo nustatytas vidutinis girtumas – 2,2 promilės alkoholio. Aktoriaus automobilis buvo išgabentas į saugomą aikštelę. Iš vyro trejiems metams buvo atimta teisė vairuoti automobilį. A. Sakalauskas sumokėjo teismo jam skirtą 4,2 tūkst. Lt baudą, be to, visiems nukentėjusiesiems atlygino padarytą žalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)