V. Skaisgirė bakalauriniame darbe, kurį teko rašyti anglų kalba, gilinosi į antraščių dviprasmiškumą Didžiosios Britanijos spaudoje ir jų įtaką skaitytojui. Baigiamąjį egzaminą Vaida laikė ispanų kalba.

V. Skaisgirė teigė, kad euforija, kuri aplanko pabaigus mokslus, jau praėjo. Didžiausias džiaugsmas aplankė sėkmingai išlaikius egzaminus ir apsigynus bakalauro darbą.

Į diplomą įteikimą atskubėjo ir V. Skaisgirės vyras Rolandas Skaisgirys, kuriam kompaniją palaikė sūnus Atas.

Rolandas Skaisgirys su sūnumi

DELFI kalbinta moteris džiaugėsi, kad pavyko suderinti studijas su šeimyniniu gyvenimu, darbu ir motinyste. „Auginti vaiką, dirbti ir studijuoti tuo pat metu tikrai nėra lengva, tačiau įmanoma. Tokiu ritmu gyvena daugybė moterų pasaulyje ir nė viena nesijaučia esanti didvyre“, – kalbėjo V. Skaisgirė.

V. Skaisgirė įsitikinusi, kad svarbiausia klausyti vidinio balso. "Jei jis sako, kad atėjo laikas šiek tiek atsiriboti nuo visko ir atsiduoti vaikui ir namams, taip ir reikia daryti. Tačiau, jei jis kužda, jog tai ne tas laikas, kada galėtumei sau leisti pristabdyti tempą ir atsidėti vien tik namų židinio kurstymui, tuomet sustoti nevalia“, - tikino Vaida.

Vaida Skaisgirė

Pašnekovė vadina save laiminga moterimi – turi gražią, darnią šeimą, aukštąjį išsilavinimą, mylimą darbą, kuriame viskas klostosi geriau, nei ji kada nors galėjo tikėtis. Vaida įsitikinusi, kad šis diplomas – ne pabaiga. Moteris ketina mokytis ir toliau, tačiau dabar daugiau laiko norėtų skirti šeimai ir darbui.

„Studijos atmintyje paliko šviesius ir spalvotus atsiminimus. Mokytis Vilniaus universitete buvo ne tik garbė, bet ir atsakomybė – čia studentai „nepraslysta“, turi uoliai mokytis ir studijoms skirti daug laiko ir pastangų. Niekam nerūpi, ar tu turi vaiką, ar dirbi – sąlygos visiems vienodos. Tai jauną žmogų daug ko išmoko. Mane išmokė užsispyrimo ir stiprybės kovojant dėl vietos po Saule“, - DELFI kalbėjo V. Skaisgirė.

V. Skaisgirė atsiima diplomą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)