DELFI kalbintas „Žvaigždžių dešimtuko“ prodiuseris Kristupas Krivickas neslėpė, kad labai džiaugiasi laidos sėkme. Pašnekovas už laidos populiarumą yra dėkingas ir pačiai O. Pikul-Jasaitienei. „Oksana puikiai darbuojasi su auditorija, išnaudoja socialinius tinklalapius laidos reklamai. Ji rado save, puikiai atsiskleidė prieš kameras, idealiai tinka šiai laidai“, - laidos vedėją gyrė prodiuseris.

K. Krivickas teigė, kad konkurencija dėl žiūrovų dėmesio televizijoje didžiulė. Kanalai transliuoja įvairiausio pobūdžio pramogines laidas, rodo populiarius filmus. „Valandinei laidai tai didelis pasiekimas. Žiūrovai matys laidą ir kitą sezoną. Nemačiau tokios televizijos, kuri iš savo tinklelio išimtų populiariausią laidą“, - juokėsi pašnekovas.

Pašnekovas džiaugėsi, kad O. Pikul-Jasaitienė ne tik itin atsakinga, bet ir pareiginga, nerimaujanti dėl vedamos laidos reitingų. Prodiuseris neslėpė, kad Oksanai mokamas honoraras už laidos vedimą yra nemažas, tačiau atskleisti, kiek uždirba dainininkė, nepanoro: „Oksana žino savo kainą, o ta kaina atitinka, ką ji suteikia laidai. Manau, kad šiame žanre ji yra nepralenkiama. Be to, su ja dirbti labai malonu. Esu regėjęs kur kas mažiau žinomų garsenybių, tačiau žymiai įnoringesnių, aikštingų, problematiškų. Ant jos rožės koto nėra spyglių. Gal vienas mažas, tačiau aš jo dar nepastebėjau.“

DELFI kalbinta O. Pikul-Jasaitienė tikino, kad labai džiaugiasi laidos sėkme. Moteriai laidų vedimas nėra naujiena, tad dainininkė eteryje puikiai pritaiko savo sukauptą patirtį. Atlikėja teigė, kad nemažai laiko užima makiažas, šukuosenos darymas filmavimui, suknelės parinkimas. Oksana teigė prie to jau yra įpratusi ir tokie dalykai jos nevargina.

„Sunkiausia būna įsivažiuoti, o paskui mėgaujiesi tuo, ką darai. O man mano darbas labai patinka. Mielai lankyčiau dikcijos pamokas, nes tobulėti yra kur, kaip ir kodėl. Džiaugiuosi būdama populiariausios pramoginės laidos vedėja. Man tai didelis komplimentas ir pasiekimas“, - DELFI kalbėjo šviesiaplaukė.

Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (291)