„Mes, moterys, dažnai įsimylėjusios pametame galvą ir pamirštame pačios save bei savus pomėgius. Gali nuskambėti kiek feministiškai, tačiau šia daina bei klipu noriu priminti visoms nuostabioms damoms, kad nepamirštų būti mylimos ir tik tada dovanotų save. Pažadu, kad klipas alsuos jaukumu ir šiluma“, – DELFI kalbėjo U. Šilagalytė.

Klipo filmavimo darbai vyko dvi paras. Kūrybinė komanda dirbo ne tik Vilniuje, bet ir apkeliavo visą Lietuvą. Komandos įvaizdį padėjo sukurti „Eva Mankus by Eva Design“. Urtės mylimojo vaidmuo buvo patikėtas aktoriui, žurnalistui Pauliui Važgauskui.

Nors vaizdo klipe netrūks ir gana intymių vaizdų, filmuotų miegamojo lovoje, U. Šilagalytė DELFI neslėpė, kad vaidinti meilę ne su artimu žmogumi buvo gana sunku. „Tikiuosi, kad abu su Pauliumi įveikėme šį barjerą ir galutiniame rezultate žiūrovai išvys tikros meilės spalvas“, – DELFI kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)