Dalyvauti šou atsisakė dainininkės Vilija Pilibaitytė-Mia, Urtė Šilagalytė, modeliai Akvilina Ubartaitė ir Simonas Tuen Pham.

„Žadėjau dalyvauti, bet nesusirinko kompanija, šou galėjau filmuotis tik pirmą savaitę. Turėjau dalyvauti kartu su Simonu, tačiau jis išvyko į užsienį, nepavyko susiderinti su darbais“, - DELFI kalbėjo U. Šilagalytė.

DELFI Mia teigė, kad tokios atostogos būtų labai smagios, tačiau rimtai į tokius projektus ji nežiūri.

Tiesa, prodiuseriai rado garsių žmonių, sutikusių dalyvauti šou. Sau antros pusės projekte ieškos aktorius Žilvinas Tratas, atlikėjai Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas.

Šou prodiuserė Neringa Kavaliauskienė teigė, kad pagrindinis dalykas, kodėl garsenybės nesutiko dalyvauti minėtame projekte, laiko stoka. „Žmonės susiplanavę darbus, mokosi, laukia atsiskaitymai. Galiu pasakyti, kad šou bus puikus. Dalyviai gyvens penkių žvaigždučių viešbutyje. Tai pats brangiausias salos viešbutis. Pramogos dalyviams suderintos iš anksto. Jie plaukios su delfinais, dalyvaus šou su papūgomis. Tokio šou dar nėra buvę Lietuvoje“, - kalbėjo N. Kavaliauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)