Fotosesijoje laidų vedėjos buvo pasipuošusios ryškiaspalvėmis palaidinėmis, akis dengė lietuvių gamintojų „Coocoomos“ mediniai akiniai.

LNK televizijos atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius teigė, kad šią vasarą LNK eteris priklauso moterims ir toks vasariškas įvaizdis pasirinktas neatsitiktinai. „Merginos dirbs be atostogų. Mūsų vasaros programoje didelis dėmesys skirtas žinioms, o pagrindinė laida -„Soriukas“, – kalbėjo G. Malaškevičius.

Nors dauguma televizijos kolegų vasarą atostogauja, tačiau laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja Ž. Vaškytė-Lubienė teigė dėl to nesijaudinanti ir puikiai derinanti darbą su atostogomis. „Pusdienį būnu su dukra. Tada važiuoju į darbą, atidirbu keturias valandas ir grįžtu namo. Dukra mano draugė visą parą“, – kalbėjo Živilė.

Moteris į fotosesiją pasiėmė ir dukterį Fridą, nes ne visada pavyksta vyrui ištrūkti iš darbų ir prižiūrėti mažylę. „Turiu daug kolegių, kurios man padeda dukrai pravirkus, pažaidžia su ja“, – šypsojosi laidų vedėja.

Živilė ypač saugo savo dukterį nuo žiniasklaidos dėmesio. Moteris teigė, kad lauks kol dukra užaugs ir pati apsispręs, ar nori būti žinoma. „Vaikas negali rinktis. Todėl ir nesinori niekur rodytis“, – DELFI kalbėjo žinoma moteris. Ž. Vaškytė-Lubienė atskleidė, kad buvo sulaukusi ne vieno pasiūlymo fotografuotis leidiniams su dukra, tačiau jos nuomonės nepakeitė net siūlomi pinigai.

Pašnekovė atskleidė, kad vasarą žada ilsėtis Lietuvos pajūryje. Lubių mėgstamiausias kurortas – Nida, į kurį jie mielai vyksta vasaroti. Rudenį kartu su šeima ir seserimi Ž. Vaškytė-Lubienė vyks atostogauti į Italiją. „Vasara ir Lietuvoje geras oras, užtenka ir mūsų pajūrio. Nida – magiška vieta, aplink pušynai. Gali į Nidą vykti atostogauti vienas, ten visada rasi draugų“, – kalbėjo Živilė.

Fotosesijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)