Šį kartą ypač pikantiška Martyno fotosesija atsidūrė mados blogo TRY ON puslapyje.

Po fotosesijos Martynas davė ypač atvirą ir nuoširdų interviu apie vyrų stilių. Jo metu buvo atskleista, kokių apatinių tikrai nerastume pas Martyna Kavaliauską.

Specialiai mados puslapiui skirta fotosesija dar kartą patvirtino, kad Martynas Kavaliauskas laisvai jaučiasi ne tik scenoje, bet ir prieš fotoobjektyvą.

Apsuptas merginų, vilkintis vien tik šilkine pižama nepasimetė ir išpildė visus fotografų bei stilistų norus - idealiai atliko jam patikėtą darbą.

Įsivaizduok, kad esi tik su apatiniais ir turi apsirengti už 50 litų. Ką ir kur pirktum?

- Pasinaudočiau telefonu, nuvažiuočiau iki geriausio draugo, išsirinkčiau stilingiausius rūbus. Tai turėtų būti kelnės, kurias tikriausiai tektų pasiraitoti ir įsiverti diržą, vienspalviai marškinėliai ir megztukas ilgomis rankovėmis, kurį norėčiau užsimesti ant pečių, o už 50 litų nusivesčiau savo merginą suvalgyti deserto.

Ką ir kur vakar dėvėjai?

- Kadangi sekmadienis buvo paskirtas mokslams, o ir oras nedžiugino, tai ir mano apranga buvo neypatinga. Sportinio stiliaus kelnės ir laisvi, nevaržomi marškinėliai. Juk namie norisi jaustis patogiai.

3 daiktai, kuriuos vyrai privalo turėti savo garderobe?

- Mano nuomone, kiekvienas tikras vyras neišsiverstų be gero, elegantiško, prabangaus laikrodžio, stilingų, tinkamo sukirpimo, džinsų, kurie tiktų prie bet kokio viršaus, bei išeiginio, verto dėmesio liemenuoto tamsios spalvos kostiumo.

Esi kviečiamas į garsaus dizainerio naujos kolekcijos pristatymą. Ką dėvėsi?

- Stengsiuosi dėvėti klasikinio tipo kostiumą su priderintais marškiniais, gerus aksesuarus: laikrodį, sąsagas, taip pat priderinčiau ką nors originalaus, pavyzdžiui įdomesnę fantaziją ar varlytę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)