S. Milinytė DELFI pasakojo, kad tiek Paryžiuje, tiek Romoje ji lankėsi ne kartą ir su malonumu apsilankytų dar. „Tai pasakiški, labai įdomūs miestai. Nors Paryžiuje buvau neilgai, tačiau meilės miestas man paliko puikų įspūdį“, - viešnagės akimirkas prisiminė S. Milinytė.

Dainininkę Paryžiuje nustebino jos gerbėjai. Kaip DELFI pasakojo S. Milinytė, Prancūzijos sostinėje ji buvo itin draugiškai sutikta.

„Viešbutyje kartu su mano gerbėjais manęs laukė jo direktorius. Kai įėjau į viešbutį, jis grotuve paleido mano dainą „One of a Kind“. Visas viešbučio kolektyvas norėjo su manimi nusifotografuoti. Nuėjus į kambarį, radau didelę puokštę gėlių ir krepšį vaisių, kurį kasdien vis papildydavo. To visai nesitikėjau, bet tai buvo įspūdingas dalykas“, - gerbėjų ir viešbučio personalo dėmesiu džiaugėsi S. Milinytė.

Simonos Milinytės atostogos

Kelias dienas pabuvusi Paryžiuje, S. Milinytė išvyko į Lurdo miestą, esantį Prancūzijos pietuose. Atlikėja teigė, kad tai viena mėgstamiausių jos vietų, kurioje jai teko lankytis.

„Tai šventa vieta, kurioje apsireiškė Švč. Mergelė Marija. Ta vieta tokia tyli, kad visi šnibždasi net mieste, visą dieną vyksta maldos. Miestelyje labai daug vienuolių, bažnyčių, į jį plaukia žmonės, kurie nori savo akimis išvysti tokią įspūdingą vietą. Sakoma, kad Lurdas gydo, taip pat mieste yra vandens telkinys, kuris išgydo žmones. Galite pagalvoti, kad nusišneku, bet ta vieta man tikrai padėjo“, - tikino S. Milinytė, nenorėjusi atskleisti, ką gydėsi Lurde.

S. Milinytės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)