„Ši kelionė buvo dovana man bakalauro baigimo proga. Norėjau atsipalaiduoti po visų mokslų ir egzaminų. O ar gali būti geresnis poilsis už saulės vonias, draugus ir gerą muziką?“, - DELFI kalbėjo U. Šilagalytė.

Lietuvių pamėgtoje saloje dainininkė lankėsi jau antrą kartą. Dienas Urtė su kompanija leisdavo prie jūros, baseino. Vakarais išeidavo į miestą, aplankydavo naktinius klubus.

„Nesu prabangių kelionių mėgėja. Galiu važiuoti ir į kelionę su kuprine ant pečių. Šį kartą norėjome patogumų. Pasirinkome tingias atostogas, tačiau nepamiršome ir linksmybių. Nevažiavome į turistų pamėgtas keliones, patys sau susiorganizavome išvyką apžiūrėti uolų. Tik grįžus iš kelionės kitą dieną manęs jau laukė darbai. Šiuo metu filmuoju naują muzikinį klipą savo dainai. Galiu drąsiai teigti, kad pailsėjus darbai vyksta kur kar smagiau“, - kalbėjo pašnekovė.

Urtės Šilagalytės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)