Lietuviškų grupių prodiuseris M. Tyla teigė, kad viename portale išspausdintas straipsnis su Vidžio pasisakymais apie jo veiklą, sukėlė nepatogumų jo artimiesiems. Pasak Martyno, atlikėjai, su kuriais jis dirba, išreiškė nepasitikėjimą. M. Tyla teigė, kad žodis "vagis" visuomenėje yra suprantamas tiesiogiai. M. Tyla nori, kad informacija, jog jis vagia muziką ir idėjas, būtų paneigta.

„Bandėme tartis dėl taikaus ginčo užbaigimo, bet susitarimo rasti nepavyko“, - kalbėjo M. Tylos advokatė Asta Jakutytė-Sungailienė.

Vadybininkas patirtą neturtinę žalą įvertino tūkstančiu litų, kuriuos žada skirti labdarai.

Pasak M. Tylos advokatės, prodiusavimo veikla reikalauja tarpusavio pasitikėjimo, o tokiu straipsniu prodiuseris galėjo jį prarasti. Advokatė teigė, kad V. Čepkauskas siekė, kad teiginiai apie M. Tylą būtų paviešinti ir tikslingai paskleidė duomenis, neatitinkančius tikrovės. Tokie žodžiai kaip „vagis“, žemina asmens garbę ir orumą. 

Didžėjus Vidis teisme teigė nežinojęs, kad tai bus interviu ir žurnalistas į antraštę iškėlė skambiausią frazę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)