„Ir vis dėlto, su giliu liūdesiu turiu pranešti, kad visi vyrai kiaulės... O tie, kurie dar nespėjo tokiais pabūti, tegul susimąsto... Amen...“, – rašė dainininkė.

Kiek vėliau Mia paviešino nuotraukų albumą, kuriame ji įsiamžinusi su E. Jankausku. Albumą dainininkė pavadino „Tik prisiminimas“.

Atlikėja sulaukė didelio palaikymo iš „Facebook“ draugų. „Silpniems vyrams nepatinka stiprios moterys... Linkiu surasti savę verta žmogų“, – rašė viena „Facebook“ vartotoja.

DELFI susisiekus su Mia pasiteirauti apie jos santykius su E. Jankausku, moteris nenorėjo atvirauti ir nuo komentarų susilaikė. „Šiuo klausimu nieko nenoriu komentuoti. Jei atvirai, nėra čia ko komentuoti“, – kalbėjo Mia. Dainininkė taip pat nenorėjo komentuoti, kodėl socialiniame tinklapyje dalinasi tokiomis frazėmis.

Nuo platesnių komentarų susilaikė ir E. Jankauskas. Vyras teigė, kad neturi laiko kalbėti ir paprašė paskambinti vėliau.

Mios "Facebook" profilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)