J. Anusauskienė puikia išvaizda džiaugiasi dėka sporto, mitybos, gyvenimo ritmo. Moteris yra įsitikinusi - žmogaus išorė yra tiesiogiai susijusi su jo vidine būsena. Pašnekovė tikino, kad svarbiausia yra susitarti pačiam su savimi, klausytis savo organizmo. Jurga visuomet žiūri, ką valgo ir įsiklauso į tai, ko prašo jos organizmas. Menininkė leidžia sau valgyti ir naktį, nes eina miegoti vėlai.

„Sąvoka „grožio ritualai“ man skamba kaip kokios apeigos. Tikrai tokių neturiu (juokiasi). Draugauju su sportu, tai vienas iš paprastų būdų, kaip jaustis ir atrodyti gerai. Jokių dietų tikrai nesilaikau, labai skeptiškai apie jas galvoju. Ne kartą gyvenime svarsčiau, kaip galėčiau svorį padidinti, o ne sumažinti. O ypač šaltuoju periodu jaučiu diskomfortą dėl to, kad man yra šalta. Visai džiaugčiausi, jei turėčiau šildantį sluoksnį (juokiasi).“

Apie jaunystę galinčias grąžinti plastines operacijas ir botulino toksino injekcijas J. Anusauskienė neturinti kategoriškos nuomonės, tačiau pati į plastikos chirurgus dėl to nesikreipia. Moteris teigė pateisinanti plastines operacijas, kuomet jos turi būti atliekamos dėl medicininių priežasčių. Jurga prieš keletą metų ryžosi plastinei akių vokų operacijai, mat jie trukdė jos regai.

Jurgos Anusauskienės fotosesija:

„Dirbant su slavų populiariosiomis žvaigždėmis, mačiau, kuomet yra gerokai perlenkiama lazda. Žmonės negali užsimerkti ir todėl yra užtamsinami langai, negali nesišypsoti, o jų veidas primena grimasas. Mano nuomone, tai yra baisu, bet jie taip supranta savo darbą. Tokiu būdu kompensuojamas vokalo ar judesio trūkumas. Slavų rinkoje tai yra būtina sąlyga, kaip ir turėti vardinius aksesuarus. Plastinės operacijos byloja tavo finansinę padėtį ir paiso publikos poreikius. Apie operacijas ten kalbama garsiai“, - Rusijos pramogų pasaulio užkulisius atskleidė J. Anusauskienė.

Gimtadienio proga atviroje ir drąsioje fotosesijoje Šešuolėlių dvare įsiamžinusi J. Anusauskienė teigė, kad jai buvo labai įdomu pamatyti, kaip fotografas Eigirdas Scinskas dirba su fotoaparatu. Jurga teigė, kad nuotraukų nežada kabinti namuose ant sienų, tačiau mielai jas parodys būsimiems anūkams: „Man nebuvo sudėtinga, buvo įdomu, ką mes darėme. Nesu ta persona, kuri laksto su maudymosi kostiumėliu prieš objektyvą. Eigirdas yra meistras iš didžiosios raidės. Žiūrint į jo nuotraukas, galima daug išmokti. Ši fotosesija man buvo neįkainojama patirtis ne kaip modeliui, nes tikrai juo nebūsiu, bet kaip fotografei. Pajaučiau didžiulį pasitenkinimą kaip moteris, pasijaučiau moteriška, graži.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)