Teismai šokėjai skyrė 500 litų bauda ir 3 mėnesiams atėmė vairuotojo pažymėjimą.

DELFI K. Eremian-Daniškevičė teigė, kad šio teismo sprendimo ji nežada skųsti. "Neturiu tam laiko, teismai nėra malonus dalykas. Ačiū teismui, kad švelniau pažiūrėjo į šią situaciją, atsižvelgė, kad negalėjau pasielgti kitaip. Be to, nukentėjęs neturi jokių pretenzijų, jo automobilį mes sutvarkėme. Jei valstybė tokiu būdu gauna pinigus, tegu taip būna", - DELFI kalbėjo K. Eremian.

Šokėja teigė pasimokiusi, kad įvykus eismo įvykiui, geriausia likti ten ir laukti kitos mašinos vairuotojo: "Geriau tris paras stovėti ir laukti, kol sugrįš savininkas, nei skambinti policijai ir pranešti apie įvykį."

Trims mėnesiams teisę vairuoti automobilį praradusi K. Eremian teigė, kad teks dažniau naudotis taksi paslaugomis. Moteris neslėpė, kad tai sukels diskomfortą: "Jei su vaiku reikės važiuoti pas gydytojus apžiūrai, teks susidurti su nepatogumais. Taksi neturi kūdikio kėdutės. Tačiau, ką padarysi. Geriau važinėsiu su taksi, nei vėl eisiu į teismą."

Žinoma moteris visų įsimylėjėlių dieną Vasario 14-ąją važiavo į vieną iš sostinės prekybos centrų nupirkti sutuoktiniui dovanos.

Tačiau jos vairuojamas automobilis „Volkswagen Touareg“ Ozo g. kliudė čia stovėjusį automobilį „Volvo“. Po eismo įvykio šokėja iš įvykio vietos išvyko nesulaukdama nesmarkiai apgadinto automobilio vairuotojo. Tai yra traktuojama kaip pasišalinimas iš eismo įvykio.

K. Eremian teisme sakė, kad iš eismo įvykio vietos ji neturėjo tikslo pasišalinti. Tačiau susiklosčius tam tikroms aplinkybėms jai teko skubėti namo pas vaiką. Anot jos, netrukus ji su vyru grįžo į įvykio vietą, tačiau nieko neberado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)