Į šešias dienas trukusią kelionę Simona leidosi su mama. „Motinos dienos proga nusprendžiau mamą nusivežti į Maltą. Kelionė kartu jau tapo tradicija, atostogauti vykstame kiekvienais metais. Iš pradžių maniau, kad būsime kelias dienas, bet vėliau pagalvojome, kad verta pabūti ilgiau“, – DELFI pasakojo Simona.

Radijo laidų vedėja teigė, kad visiems rekomenduotų tokią kelionę. Išvykusi atostogauti su mama, o ne su draugais S. Albavičiūtė puikiai pailsėjo, apžiūrėjo įžymiausias Maltos vietas. „Po šių atostogų nereikėjo dar vienų atostogų. Be vargo atsikėliau į darbą“, – juokėsi mergina.

Simona pasakojo, kad atostogas kiek apkartino ne itin palankūs gegužės orai. Nors į kelionę Simona vyko pailsėti, pasilepinti saule ir baseinu, to padaryti nepavyko: „Buvau įbridusi į jūra, bet maudytis vanduo buvo kiek vėsokas. Nesinorėjo niekur plaukti su laivais į kitas salas, nes buvo vėjuota. Aplankėme senąją Maltos sostinę Mdiną. Labai patiko Valeta, lyg būtų muziejus po atviru dangumi. Maltos sala nėra graži, tačiau aplink ją yra labai gražių vietų, miestelių, kuriuos tikrai verta pamatyti. Apsilankėme Popajaus kaime, kuriame buvo filmuojamas filmas apie šį jūreivį. Ten buvo labai gražu. Pagulėjome ir prie baseino, ir daug visko pamatėme“, – DELFI kalbėjo Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)