Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Ovidijus Ramanauskas antradienį pradėjo nagrinėti administracinio teisės pažeidimo bylą, kurioje K. Eremian Daniškevičei surašytas protokolas dėl eismo įvykio ir pasišalinimo iš jo.

Bylos duomenimis, vasario 14-ąją, apie 13 val., Vilniuje, Ozo g., stovėjimo aikštelėje prie prekybos centro „Ozas“, K. Eremian Daniškevičės vairuojamas automobilis „Volkswagen Touareg“ kliudė čia stovėjusį automobilį „Volvo“.

Po eismo įvykio šokėja iš įvykio vietos išvyko nesulaukdama nesmarkiai apgadinto automobilio vairuotojo. Tai yra traktuojama kaip pasišalinimas iš eismo įvykio.

K. Eremian Daniškevičė neneigia, kad tąkart vairuodama sutuoktinio visureigį nežymiai apibraižė „Volvo“, tačiau tikina, jog neturėjo tikslo pasišalinti iš eismo įvykio.

„Tuo metu buvo susiklosčiusi tokia situacija, kad skubiai turėjau važiuoti pas vaiką – jis man yra svarbiau“, – sakė šokėja.

Ji patikino, kad iš karto po eismo įvykio susisiekė su policija ir pranešė apie apgadintą automobilį stovėjimo aikštelėje, o po kiek laiko jau su vyru sugrįžo į aikštelę. „Bet ten jau nieko nesuradome“, – teigė K. Eremian Daniškevičė.

„Argi aš bėgsiu iš įvykio vietos žinodama, kad aikštelėje yra filmuojama, be to, jį matė kiti žmonės“, – sakė ji.

K. Eremian Daniškevičė teisme pažymėjo, kad yra pasiruošusi atlyginti automobilio „Volvo“ vairuotojui padarytą žalą, bet policijos pareigūnai nurodė, jog reikia laukti teismo verdikto.

„Aš tikrai norėjau atsiprašyti to žmogaus ir atlyginti žalą“, – pabrėžė ji.

Šokėja sakė, kad tądien į „Ozą“ vyko savo vyrui pirkti dovanos šv. Valentino dienos proga. „Ir štai į ką tai pavirto“, – sakė ji.

Jeigu teismas nuspręs, kad K. Eremian Daniškevičė tyčia pasišalino iš eismo švykio vietos, jai grės ne tik tūkstantinė bauda, bet ir vairuotojo pažymėjimo praradimas mažiausiai trims metams. Jos bylą teismas toliau nagrinės trečiadienį – teisėjas ketina apklausti šokėjos sutuoktinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)