Jūratę jau kurį laiką neramino veido senėjimo problema, kurią ji sunkiai paslėpdavo net ir brangių kosmetinių priemonių pagalba. Tačiau daugiausiai nepatogumų moteriai kėlė užkritę vokai, dėl ko buvo sunku skaityti, dirbti kompiuteriu, žiūrėti televizorių.

Klinikos gydytojai moteriai atliko ne vieną grožio procedūrą. Pirmiausia, siekiant pašalinti patį didžiausią nepatogumą – užkritusius vokus – moteriai atlikta vokų operacija, o po jos – veido modeliavimas ir raukšlių koregavimas botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijomis. Injekcijos išlygino amžiaus ir mimikos raukšles, pakoregavo skruostų apimtį ir formą, paputlino lūpas bei suteikė odai glotnumo. Moteriai specializuotais lazeriais buvo pašalintos veido pigmentinės dėmės, išsiplėtę kapiliarai ir individualiai parinktos veido senėjimą stabdančios kosmetologinės procedūros. 

Paskatinta dukros, moteris klinikoje pasiryžo patobulinti ir kūno linijas. Jai lazeriu buvo nusiurbti riebalai nuo pilvo ir šonų bei suformuota figūra.

"Aš sportuodavau, laikiausi alinančių dietų, badavau, gėriau liekninančius preparatus, tačiau tai nepadėjo atsikratyti pilvuko. Jau ilgą laiką dėvėjau laisvus megztinius, o apie prigludusias palaidines galėjau tik pasvajoti“, – kalbėjo moteris.

Žavisi savo mama ir dukra Vita Jakutienė ir ragina kitas moteris nebijoti ir kreiptis į profesionalus pagalbos, jei norsi pašalinti trūkumus, kurie trukdo džiaugtis kiekviena diena ir dėl kurių moterys nesijaučia gražios.

"Aš daug keliauju ir matau, kad užsienyje keturiasdešimtmečiai ir penkiasdešimtmečiai labai rūpinasi savo išvaizda ir tobulina ją plastinės chirurgijos pagalba. Manau labai greitai tai bus įprasta ir Lietuvoje. Juk sulaukus penkiasdešimties gyvenimas nesibaigia, priešingai – jis tampa žymiai įdomesnis, nes jau yra išminties, pakankamai patyrimo ir galima daugiau laiko skirti sau bei gyventi savo malonumui. Juk už lango pavasaris – tegul kiekviena moteris pražysta!“ – sako Vita Jakutienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)