Pas profesionalią šokėją San Jose mieste gyvenusi E. Straleckaitė prisipažino per mėnesį galėjusi aplankyti daugiau vietos įžymių vietų, tačiau beveik visą laisvą laiką ji skyrė šokiams.

„Apie tai niekam iki šiol per daug nepasakojau, bet mano tikslas buvo ne apžiūrėti šalį. Mane ten pakvietė dėl šokių. Beveik visą mėnesį šokau sportinius šokius, mane daugiausiai treniravo I. Paurytė su savo vyru ir partneriu Andrea Faraci, kurie yra ir mano šokių partnerio Nikolajaus Tarasovo treneriai, - naujienų portalui DELFI pasakojo šokėja, sulaukusi viliojančio pasiūlymo sugrįžti į profesionalų sportą. - Esu ten labai kviečiama ir laukiama – turiu dideles galimybes išvažiuoti šokti Amerikos sportinių šokių čempionatuose. Nežinau, kaip pasisuks mano kelias.“

Lietuvė šiuo metu svarsto galimybę išvykti už Atlanto šokti sportinių šokių varžybose.

„Įdomu tai, kad ten šokėjas atstovauja ne klubui ar šaliai, o sau. Laimėjus Jungtinių Amerikos valstijų čempionatą, pasaulinėse varžybose atstovauji Amerikai“, - pasakojo Eglė.
Eglės Straleckaitės viešnagė Amerikoje

Šokėjai apsispręsti nėra lengva. Nes dėl karjeros reikėtų palikti savo gimtąją šalį, šeimą, mylimąjį, draugus ir darbą.

„Čia aš turiu viską, ko man reikia. Išskyrus šokius. Ten būdama galvojau – būtų idealu, jei būtų galima visą Lietuvą nusivežti ten. Širdyje visada buvau nacionalistė. Myliu savo šalį ir niekada negalvojau jos palikti. Manau, kad žmogus geriausiai jaučiasi savo gimtinėje. Bet kai sulaukiau tokio pasiūlymo... Dabar viską reikia labai gerai apgalvoti. Nes mano amžius yra toks, kad lemiamą žingsnį reikia žengti dabar, nes vėliau gali būti per vėlu.“

E. Straleckaitė sakė, jog jos širdies draugas yra labai supratingas, todėl savo mylimąją taip pat ragina nepraleisti tokios galimybės išvykti savo karjerą tęsti Amerikoje.

„Jis palieka viską spręsti pačiai, bet tai nepalengvina situacijos“, - prisipažino ji.

E. Straleckaitės viešnagės Amerikoje akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)