„Apsistosime 5 žvaigždučių viešbutyje. Tiesa, iš Turkijos grįšime skirtingai. Aš - po šešių dienų, nes laukia laidos filmavimai. Visa kita kompanija lieka ir Turkijoje bus devynias dienas. Mėgausimės 21 laipsnio temperatūra, o kiti sulauks dar karštesnių dienų“, - DELFI kalbėjo projekto nugalėtoja Gintarė Gurevičiūtė, kuriai kelionėje kompaniją palaiko tenisininkas Simas Kučas.

Pasiteiravus, ar vaikinas gali būti pristatomas kaip G. Gurevičiūtės širdies draugas, laidų vedėja teigė, kad Simas - geras bičiulis, bet ne vaikinas.

G. Gurevičiūtė Į Turkiją vyksta jau ne pirmą kartą. Mergina teigė, kad Turkijoje ją džiugina geras aptarnavimas, puikūs viešbučiai. „Kiekviena šalis turi savo pliusų. Turkija taip pat. Į lagaminą įsidėjau hidrokostiumą. Oras dar bus šaltas, o mes ketiname aktyviai leisti laiką. Planuojame apsilankyti viename didžiausių Europos wake parkų. Pavasarį Turkijoje sraunios upės, tad plauksime upės slenksčiais. Kadangi Simas yra teniso treneris, į kelionę taip pat pasiėmėme raketes. Smagiai leisime laiką“, - kalbėjo G. Gurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)