Giedrė specialiai parskrido pristatyti šiemet didžiausią pažangios lietuviškos kosmetikos naujieną - dvi plaukų priežiūros produktų serijas.

Kaip DELFI pasakojo G. Rusytė, iš Niujorko grįžo vardan plaukų priežiūros reklamos, modelių agetūros veiklos ir šeimos. "Meilę Lietuvai vis didėja. Mamos patalai darosi vis minkštesni", - kalbėjo G. Rusytė.

Dvi savaites Lietuvoje viešintis modelis atskleidė savo puikios išvaizdos receptą. "Neatrodau visada gražiai. Kaip ir visoms moterys, būna įvairiausių dienų. Labai svarbu, kaip tu savimi rūpiniesi. Svarbu mityba, miegas, kuo mažiau streso. O vėliau jau seka kitos priemonės. Reikia gerti daug vandens, sportuoti, valgyti kuo mažiau riebalų, cukraus. Atrodo, tai visi žino, bet ne visada pavyksta to laikytis. Aš taip esu ne išimtis", - DELFI kalbėjo G. Rusytė.

Pusryčiuose taip pat svečiavosi grožio komanda: plaukų stilistas Valerij Gigevič, fotografas Gediminas Žilinskas, vizažistė Deimantė Kazėnaitė, Lavija Šurnaitė, Vaida Skaisgirė, Simona Starkutė. Renginyje taip pat apsilankė tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, kuriai kompaniją palaikė jos mama Lina.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)