A. Jagelavičiūtė sukritikavo modeliams parinktą ryškų makiažą ir tai, kad kolekciją pristatė žinomos moterys. "Susendintos, sutrumpintomis kojomis, išstorintos ir padarkytos lietuviškosios įžymybės daugiau priminė patasytas ir prasigėrusias kurtizanes, užsimaliavojusias pigia pudra nebemadingame Paryžiaus priemiesčio bordelyje, nei į madam, kurių kažkas laukia pareinant", - rėžė A. Jagelavičiūtė.

Netylėti nusprendė Vaida Skaisgirė. Moteris ne tik demonstravo finalinę suknelę, bet ir rūpinosi organizaciniais kolekcijos pristatymo klausimais, buvo renginio prodiuserė. 

"Agne Agne... Mėgstu tave kaip žmogų, vertinu kaip stilistę, bet niekaip negaliu atsekti, kada pajutai, jog tautos savimonės budintojos vaidmuo yra tavo gyvenimo misija? Iš kur tiek drąsos baksnoti kitą murzinu pirštu? Be to, turi vyrą, draugų, ar neužtenka tau su jais pasikalbėti?

Kitas klausimas, negi tau tikrai ėmė taip širdį sopėt, kad vėlų vakarą, vos išvydus nuotraukas iš pristatymo, puolei googlint apie diorus bei šanelius ir diktuot savo rašinėlį? Jau geriau kiaušinius margint reikėjo.

Mes darėme šou. Mes padarėme šou. Tu jo, beje, nematei. Galėjai sulaukt, kol parodys televizija ir tada jau rėžt. Ir šiaip, ne viskas yra šlamštas, kas neatitinka tavo klasiško skonio", - socialiniame tinkle rašė V. Skaisgirė.

A. Jagelavičiūtės nuomonę apie L. Salasevičiaus kolekciją galite sužinoti paspaudę čia.

L. Salasevičiaus kolekciją galite pamatyti paspaudę čia. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)