Inga Paksaitė-Stumbrienė

Garsėjanti įspūdingų švenčių savo vaikams rengimu Inga Paksaitė-Stumbrienė pasistengė ir per Velykas. Pasak jos, didieji kiaušinių marginimo iniciatoriai yra vaikai, o aplink juos dažyti kiaušinius susiburia ir visa šeima. Stumbrų šeimoje per Velykas netrūksta dekoracijų ir įvairių velykinių patiekalų.

Vita Jakutienė

Grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė prisipažino, kad nelabai mėgsta dažyti kiaušinių Velykoms, tačiau šiemet pasidavė dukters Nikoletos prašymui ir kartu su ja suruošė margučių krepšelį. Tradiciškai alikėja su šeima Velykoms vyksta pas Vitos mamą, kuri laukia paruošusi gausų stalą vaišių, o pagrindinis Velykų stalo atributas – tortas.

Egmontas Bžeskas

Egmontas Bžeskas su žmona Reda ir dukra Amelija Velykas švenčia Kanaruose. Šeima suruošė žavų margučių krepšelį ir iš ryto ėjo į bažnyčią klausyti mišių anglų kalba. Prie Velykų stalo šeima žada susėsti su didele ten esančių lietuvių kompanija, tarp jų ir dainininkė I. Martinkėnaitė. Pagrindinis Velykų patiekalas ant lietuvių stalo Kanaruose bus – krevetės.

Jurga Anusauskienė

Jurga Anusauskienė Velykas švenčia su sūnumis, o su dukra Evelina, gyvenančia Amerikoje, žada ridenti kiaušinius per „Skype“. Pasak moters, jai labai svarbu išsaugoti ryšį su vaikais ir sukurti bendrų ritualų, todėl šeima jau iš vakaro savo rankomės dažė kiaušinius, gamino dekoracijas ir puošė namus. Papuoštus namus nufotografavo vyresnysis sūnus Mindaugas. Po naktinio pasiruošimo, Velykų rytą J. Anusauskienę pradžiugino jauniausias sūnus Haroldas, į lovą atnešęs puodelį kavos.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė Velykas šventė Kaune didelėje šeimos kompanijoje, prie kurios prisijungs jos tėvai ir uošviai. Atlikėja į uošvių namus nusivežė vaišių ir margučių, tačiau kuklinosi, kad dar nemoka dažyti vašku ar žolelėmis.

Simona Nainė

Grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė per šias Velykas pati kiaušinių dažyti nesiryžo ir marginimą patikėjo mamai, kuri tai daro gerai ir užtikrintai. Velykų rytą visa šeima rinko stipriausią margutį.

Daugiau žinomų Lietuvos žmonių siurprizų, gardžių patiekalų receptų ir pasakojimų iš asmeninio gyvenimo rasite pramoginiame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ puslapyje www.1000receptu.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)