Į linksmybių siautulį įsijautė Ingrida Kazlauskaitė ir jos širdies draugas Aidas Rėklys. Viešai apie savo jausmus nekalbanti pora naktiniame klube lepino vienas kitą dėmesiu. I. Kazlauskaitė buvo viena iš garsenybių, pristačiusių L. Salasevičiaus sukneles. Išskirtinį dėmesį dailiojo čiuožimo profesionalas parodė ir jo širdies damai pasirodžius ant podiumo. Vyras kaip mat puolė fotografuoti su mobiliuoju telefonu savo išrinktąją.

Bene labiausiai atsipalaidavo pats vakaro kaltininkas - dizaineris L. Salasevičius. Įsijautęs į užvedančią vakarėlio atmosferą, vyras šoko užsilipęs ant baro.

Dėmesį savo žmonai rodė ir verslininkas Aivaras Stumbras. Jo sutuoktinė Inga Stumbrienė taip pat žengė podiumu. Po sėkmingo pasirodymo Aivaras įteikė savo damai baltų rožių puokštę, o šis poelgis buvo palydėtas publikos plojimais.

L. Salasevičiaus kolekcijos pristatymo dūzgės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)