Nėštumo metu L. Imbrasienė nelipo ant svarstyklių. Nors gydytojai dažniausiai nori žinoti nėštukių svorio pokyčius, tačiau laidų vedėja nesisvėrė. Todėl ji tiksliai nežino, kiek kilogramų buvo priaugusi besilaukdama dukrelės Saulės Sofijos, ir kiek spėjo atsikratyti. Apie liaunėjančias formas išduoda tik drabužiai ir bendra savijauta.

„Sprendžiant pagal pojūtį, nėštumo metu priaugau apie 12-14 kilogramų. Bet ant svarstyklių nelipau, nenorėjau žinoti, - prisipažino L. Imbrasienė. - Po gimdymo moters kūnui reikia padėti sugrįžti į vietą. Dažniausiai nebūna taip, kad natūraliai formos susitraukia ir atsistato. Juo labiau, kad man nebe 20 metų.“

Tiesa, televizijos laidų vedėja jau beveik susigrąžino iki nėštumo buvusias kūno linijas.

„Tačiau svoris vis dar šiek tiek didesnis, nei norėčiau. Todėl turiu planą dar keliais kilogramais palengvėti. Todėl kai negaliu ištrūkti iš namų į sporto klubą, sportuoju namuose.
Mano geras bičiulis Vadimas Šuško parekomendavo internetu atsisiųsti pusės valandos trukmės programą, pagal kurią ir sportuoju. Tik sportui reikia rasti laiko kiekvieną dieną. Todėl labai džiaugiuosi, kad turiu tokių draugų, kaip Vadimas. Mano buvęs šokių partneris pakontroliuoja, ar laikausi sudaryto plano. Labai džiaugiuosi, kai yra žmonių, kurie padeda ne tik susirasti tinkamą programą, bet ir prižiūri, kad neatsilikčiau nuo jos.“

Avalynės pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)