Kūdikis lauktas ir planuotas

„Šeimos pagausėjimas buvo ilgai lauktas ir planuotas. Labai džiaugiuosi, seniai norėjau tapti mama. Žinau, kad moteris privalo būti šalia savo vyro, puoselėti šeimą, tad bandysiu derinti grupės veiklą ir motinystę. Suprantu, kad negalėsiu lipti ant scenos devintą mėnesį nėščia. Reikia tik palaukti, kada vaikutis paaugs. Nėštumas verčia mano gyvenimą aukštyn kojomis“, - DELFI kalbėjo ketvirtą mėnesį nėščia dainininkė.

Rūpinsis verslu

Jau kurį laiką O. Pikul-Jasaitienė kartu su savo sutuoktiniu rūpinasi krovinių pervežimo įmone. Kaip DELFI tikino Oksana, verslas sekasi puikiai. „Prieš metus su vyru Maskvoje įkūrėme savo įmonę. Nenorėjau niekam apie tai pasakoti, laukiau, kol verslas įsivažiuos. Rūpintis verslu per atstumą buvo labai sunku, tekdavo nuolatos skraidyti į Rusiją. Dėl šios priežasties įsigijome nekilnojamo turto Rubliovkoje. Nors iki Krasnodaro, kur žaidžia Simas, nemažas atstumas, bet gyvenant Maskvoje lengviau prižiūrėti įmonę. Be to, neaišku, kiek dar Simas žais ten“, - DELFI kalbėjo žinoma moteris.

Įsikurs milijonierių rajone

Oksana atskleidė – gyventi Rubliovkoje buvo jos sena svajonė. Šiame rajone įsikūrusios ryškiausios pramogų, verslo, politikos personos. „Seniai mastėme apsigyventi būtent šiame rajone. Jame saugu, aplinka kruopščiai prižiūrima. Nors nekilnojamo turto kainos tikrai kandžiojasi, ko tėvai nepadarytų vardan savo atžalos. Norime, kad mūsų vaikas augtų saugioje aplinkoje, nebūtų baisu jį išleisti į lauką. Su Simu apsigyvensime jaukiame, dviejų aukštų name. Norėjome, kad namo interjeras būtų karališkas, tad įsigytas namas patenkina mūsų poreikius. Name – erdvūs kambariai, antikvariniai baldai, didžiulis židinys. Kas gali būti geriau?“, - apie savo naujuosius namus pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Sieks karjeros ir Rusijoje

Pasiteiravus, ar pagimdžiusi ir paauginusi vaiką, dainininkę nežada visam laikui grįžti atgal į Lietuvą, Oksana teigė, kad apie tolimą ateitį negalvojantį. „Atskleisiu, kad manimi jau domėjosi rusų prodiuseriai, dirbantys su tokia grupe kaip „Serebro“. Gal bandysiu siekti dainininkės karjeros ir Rusijoje? Juk ten didžiulės galimybės, o patirties aš turiu. Žinau, kad lauktų sunkus darbas, bet, jei labai norėsiu vėl dainuoti, man nesustabdys niekas“, - apie savo karjerą atviravo garsi šviesiaplaukė.

Jasaičių namai Rubliovkoje - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (584)