Apdovanojimuose dalyvavo įvairių krypčių kulinarijos pasaulio atstovai: geriausių Lietuvos restoranų šefai, vadovai, didžiausią indėlį į Lietuvos maisto verslą įdėję maisto tinklaraštininkai, knygų autoriai, verslininkai ir žymūs veikėjai.

Renginyje pasirodė ir būrys įžymybių. Šventėje dalyvavo ir kostiumų dailininkė, kulinarinės laidos vedėja Agnė Jagelavičiūtė. Moteris į renginį atvyko su savo sutuoktiniu Mantu Volkumi. Retai viešumoje pasirodantys sutuoktiniai tapo bene labiausiai fotografuojamais vakaro svečiais.

Susirinkę svečiai galėjo išvysti įspūdingą koncertą, kuriame naują geriausių pasaulio hitų interpretaciją pateikė Girmantė Vaitkutė, specialų pasirodymą paruošė „Ąžuoliuko“ choras kartu su išskirtinai dėl šio renginio į Lietuvą grįžusia Juste Arlauskaite-Jazzu.

Renginio metu taip pat buvo pristatytas naujausias žurnalo-albumo „VMG“ pavasario numeris.

„VMG kulinarinių apdovanojimų 2014“ akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)