Pati dizainerė savo kolekciją vadina „Žiedų kolekcija“, o savo sukneles apibūdina kaip karališkas ir alsuojančias prabanga.

Vienas iš I. Žitkuvienės suknelės išskirtinumų – nėriniai ir šilkai, pagaminti Italijos, Prancūzijos fabrikuose. Šioje kolekcijoje svarbiausiu sukurtų suknelių akcentu tapo karališkieji Sophie Hallette rankų darbo nėriniai, pagaminti seniausiame Prancūzijos fabrike. 

Įspūdingi „karališkų nėrinių“ vardą pelnę Sophie Hallete nėriniai jau spėjo papuošti Kembridžo hercogienės – Didžiosios Britanijos princo Williamo žmonos Catherine Middleton vestuvinę suknelę.

Renginio nepraleido ir būrys pramogų pasaulio atstovų. Nors tarp susirinkusių didžioji dauguma buvo moterys, kolekciją panoro išvysti ir keletas vyrų. Vienas iš jų - Ingos Stumbrienės sutuoktinis Aivaras Stumbras. Vyras renginyje pasirodė pasipuošęs juodu kostiumu prie kurio prisiderino raudoną kaklaraištį. I. Stumbrienė dėvėjo juodą paaukštinto liemenio sijoną, raudoną palaidinę. Žinomo politiko Rolando Pakso duktė avėjo "Louboutin" raudonpadžius batelius, rankoje nešėsi "Dior" rankinę. 

Renginio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)